Gruppaktiviteter

Kommer du med en grupp och besöker oss och vill hitta på något riktigt roligt och unikt utanför jobbet? Välj och vraka bland våra många olika gruppaktiviteter som ni antingen kan utföra som enskild aktivitet för er grupp eller i kombination med ett konferenspaket eller företagsresa. Inspireras ex.vis av hur ett femdagars program under hösten kan se ut för en grupp om 20 personer som vill upptäcka allt som Kiruna har att erbjuda..

Hos oss är hälsoaspekten under ert besök är aldrig långt bort för er som är ute efter det. Vi har många aktiviteter inom ämnet och kunnig personal inom ett brett spektra. Tveka inte att kontakta oss med era önskemål, vi längtar efter att höra från er så vi kan ordna ett perfekt upplägg baserat på era önskemål – bokning@ripan.se

Curam-pass

Genom att kombinera mjuka rörelser med den terapeutiska användningen av Curams koppar, får deltagarna uppleva en metod som effektivt löser upp spänningar och främjar kroppens egna återhämtningsprocesser.

Golfsimulator

Gå en runda tillsammans med vänner eller familj – året runt med vår golfsimulator.

Vinprovning

Våra vinprovningar är designade för att passa alla smaker och intressen, från den nyfikna nybörjaren till den erfarne entusiasten, era preferenser sätter ramarna!

Matlagningsafton

Dyk ner i det norrländska kökets hemligheter under en matlagningskväll samtidigt som ni socialiserar och knyter nya band med varandra i en unik miljö.

Padel

Vår padelhall är utrustad med tre dubbla padelbanor, vilket gör det möjligt för flera matcher att pågå samtidigt, perfekt för större grupper som söker en spännande och aktiv upplevelse.

Ripan Kitchen

För grupper som besöker oss erbjuder vi grupp-priser på både två- och trerättersmenyer och möjligheten att boka vår exklusiva smakmeny finns alltid. För affärslunch kan ni välja mellan en eller två rätter, allt för att passa just ert sällskaps behov och önskemål.

Hälsofika

På Camp Ripan förstår vi vikten av att hålla energi och kreativitet på topp under konferensdagar. Därför erbjuder vi ett hälsosamt fikaalternativ, framtaget för att ge er den näring och energi ni behöver för en produktiv dag. Vårt hälsofika är tillrett från grunden med högkvalitativa råvaror, med en stark preferens för lokalt producerade och ekologiska ingredienser, i linje med vår omsorg om både ert välbefinnande och miljön.

Info mine

En tur som berikar er vistelse i Kiruna med en upplevelse som hyllar stadens industriella arv, blottar Kirunas livsnerv och dess fortsatta betydelse för samhället.

Stadsguidning

Upptäck Kiruna på djupet med vår stadsguidning – en idealisk aktivitet för grupper under konferenser eller teambuilding hos oss.

Icehotel

Ett besök till Icehotel är mer än bara en utflykt; det är en unik upplevelse som väcker fascination och inspiration. Här kan du och din grupp utforska konstverk av is och snö, skapade av konstnärer från hela världen, och bevittna hur isen från Torne älv transformeras till imponerande skulpturer och rum.

Teambuilding

Förstärk teamandan i vår samiska kåta, eller ”lávvu”, där ni genom våra teambuildingaktiviteter får möjligheten att på ett nära och personligt sätt lära känna varandra bättre.

Hälsoföreläsning

I samband med att ni bokar en konferens erbjuder vi en rad olika hälsoföreläsningar som inspirerar till hälsa tillsammans med Jana Stridfeldt Bjuhr, vår wellness–, miljö– & kvalitetskoordinator som även är utbildad hälsovägledare, funktionsmedicinsk hälsocoach & mindfulnessinstruktör. Varje föreläsning tar två timmar och inkluderar hälsofika á la No Junk. Utöver våra konferenser går dessa att …

Yoga

Yinyoga passar alla människor och kroppar men är kanske allra särskilt effektiv för stela personer, människor med mycket stress eller en depression/andra ångestproblem i bagaget samt fysiska personer som kanske sällan strechar

Spa

Vårt Aurora Spa erbjuder en unik möjlighet att som större sällskap, eller i enlighet med er konferensstorlek, abonnera eller boka in en avkopplande och återhämtande stund i våra lugna och vilsamma lokaler.

Mat & prat

frukost står framdukad och väntar på er. Ni äter sedan i lugn och ro samtidigt som dagens föreläsning tar vid. I