Välkommen till Camp Ripan och vårt hotell i Kiruna!

Hos oss hittar du mer än ett bekvämt boende med sköna sängar att sova i. Våra hotellrum har vi inrett i mysiga små stugor med egen ingång och det beror på att Kiruna är en stor kommun till ytan så vi har plats att bygga på bredden istället för på höjden. Och just det där med Kiruna är viktigt för oss. Vi vill att våra gäster ska känna att de befinner sig i Sveriges nordligaste stad och inte i ett hotell placerat var som helst i världen. Våra stugor har vi inrett med omsorg om och respekt för den region vi befinner oss i. Design, inredning och materialval andas renhet och enkelhet, precis som naturen, kulturen och atmosfären i vår fjällstad.

I våra hotellstugor kan du välja mellan olika rumstyper:
Giron två rum och köksdel, plats för 4 personer.
Kiruna dubbelrum med king-size säng, plats för 2 personer.
Rievssat dubbelrum med separata sängar, plats för 2 personer.
Riekko dubbelrum med separata sängar i varsitt sovrum, plats för 2 personer.
Handikappanpassad hotellstuga dubbelrum med delbar dubbelsäng, plats för 2 personer.
Anpassat för rullstol, större utrymme inga trösklar. Stor dusch med handikappanpassad WC.

Alla våra rum har kabel-tv, telefon, internetuppkoppling och badrum med dusch och WC.

Om du reser med djur: Självklart har vi också plats för dina fyrbenta vänner. Vi har speciella stugor där du kan ha med ditt husdjur, önskar du en sådan stuga meddela detta vid bokningstillfället. Det kostar 220 kr extra per vistelse att boka boende i ”hundstuga”,  förbokning krävs pga. begränsat antal stugor.

Återigen, välkommen att bo hos oss i Kiruna!

 

Vi på Camp Ripan följer kontinuerligt utvecklingen av situationen runt COVID-19. Vår högsta prioritet är våra gästers och vår personals hälsa och välbefinnande. Vi har därför upprättat rutiner och planer för att säkerställa att vi gör allt vi kan för att våra gäster ska känna sig säkra när de bor hos oss eller besöker vår restaurang och spa. Läs vår information gällande Covid -19. 

 

 

Camping

Camp_Ripan_Stay_Camping_9755_PHOTO_Jonas_Sundberg_WEBB-500x500
Camping

Camp Ripans camping är det ultimata alternativet för dig som vill uppleva den storslagna naturen, men ändå ha tillgång till stadens shopping. Hos oss bor ni naturskönt med närhet till motionsspår och…