Välkommen till Camp Ripan och vårt hotell i Kiruna

Upptäck en unik hotellupplevelse hos oss på Camp Ripan, där varje detalj är noga uttänkt för att erbjuda mer än bara en bekväm vistelse. Vårt hotell består av 90 hotellstugor av olika rumstyper, designade med egen ingång, skidbox och parkering direkt utanför dörren. Perfekt för dig som söker ”ski in, ski out”-möjligheter med Kirunas många mil av skidspår dragna ända fram till vår reception.

Varje hotellstuga på Camp Ripan är ett exempel på vår dedikation till kvalitet och komfort, inredda med stor omsorg för att spegla den rena och enkla skönheten i vår region. Med materialval, design och inredning inspirerad av den omgivande naturen, kulturen och atmosfären i vår fjällstad, erbjuder vi en upplevelse som är djupt rotad i platsens essens. Gardinerna är sydda av lokala sömmerskor och alla möbler är av svensk eller skandinavisk design, vissa har vi tillverkat helt själva, håll utkik efter ”Ripan Design”-stämpeln!

Som gäst på vårt Svanenmärkta hotell kan du välja att besöka vårt uppskattade spa, vår á la carte restaurang som uppmärksammats för sina kulinariska skapelser, samt faciliteter som padel och gym för en aktiv och avkopplande vistelse. Vi erbjuder även en uppsjö av aktiviteter med allt från lokal förankring till adrenalinhöjande inslag.

Välj Camp Ripan för en hotellvistelse där kvalitet, komfort och omtanke om miljön går hand i hand, och upplev Kiruna från sin allra bästa sida.

 

 

 

Hotellstugor

Hotellstuga Kiruna

cabins
Hotellstuga Kiruna

Hotellstugan Kiruna är som gjord för två och den är populär hos par som söker det lilla extra.

Hotellstuga Giron

Camp_Ripan_Stay_Room_Giron_1_PHOTO_Hans-Olof_Utsi_WEBB-500x500
Hotellstuga Giron

Hotellstuga Giron är en av våra största hotellstugor där du bor bekvämt med hela familjen i två rum med totalt fyra bäddar.

Camp_Ripan_Stay_Room_Giron_1_PHOTO_Hans-Olof_Utsi_WEBB-500x500

Hotellstuga Rievssat

Camp_Ripan_Stay_Room_Reivssat_35_PHOTO_Bjorn_Wanhatalo_WEBB-500x500
Hotellstuga Rievssat

Rievssat stugorna har twin-room standard, ett rum med två separata sängar, fåtöljer med bord samt ett skrivbord och är populär bland affärsresenärer.

Hotellstuga Riekko

Camp_Ripan_Stay_Room_Riekko_42_PHOTO_Inger_Wanhatalo_WEBB-500x500
Hotellstuga Riekko

Riekko är våra nyrenoverade hotellstugor med twin room-standard. I alla stugor finns två separata sängar som står i varsitt sovrum. Stugorna har…

Camp_Ripan_Stay_Room_Riekko_42_PHOTO_Inger_Wanhatalo_WEBB-500x500

Tillgänglighet

Camp_Ripan_Stay_hotell_cabin_Handikapp6-1-500x500
Tillgänglighet

Hör av dig till oss om du har en funktionsvariation så hjälper vi dig att boka ett av våra rum med bättre tillgänglighet för att underlätta din vistelse.   Camping Om du vill besöka vår camping så är vårt servicehus anpassat så att man även kommer in med rullstol i toalett, kök och duschar. Meddela oss …

Faciliteter

Gym

MG_8016-500x500
Gym

Samtliga boende på Camp Ripan tränar gratis i vårt gym 05.00–24.00 varje dag.

MG_8016-500x500

Padel

IMG_1070-500x500
Padel

Välkommen till Kirunas enda padelanläggning på Camp Ripan!

Shops

Shopen_houdini-500x500
Shops

Här hittar du konsthantverk och smycken skapade av lokala konstnärer, hantverkare och slöjdare.

Shopen_houdini-500x500

Virtuell rundtur

huvudbyggnad_polarnatt-500x500
Virtuell rundtur

Kliv in i Camp Ripans virtuella värld och utforska området med dess huvudbyggnad, Aurora Spa, padelhall, Andrummet och en av våra hotellstugor. Välkomna!

Camping

Camp_Ripan_Stay_Camping_9755_PHOTO_Jonas_Sundberg_WEBB-500x500

Camp Ripans camping är det ultimata alternativet för dig som vill uppleva den storslagna naturen

Camp_Ripan_Stay_Camping_9755_PHOTO_Jonas_Sundberg_WEBB-500x500