Bröllop

Vi älskar bröllop! Vi på Camp Ripan vill gärna vara med och göra er speciella dag till ett fint och vackert minne. Håll bröllopsmiddagen i vår restaurang eller varför inte i vårt Andrum, en fristående byggnad intill vår huvudbyggnad som gjord för stämningsfulla arrangemang?

Tillsammans med det blivande brudparet planerar vi bröllopsfesten och försöker så långt det bara är möjligt att tillgodose parets önskemål när det gäller dekoration, underhållning, mat och dryck. Vi kan också hjälpa er att arrangera själva vigselakten. Skäm bort er själva som brudpar genom att spendera lite tid på tu man hand på Aurora spa i samband med bröllopet, eller gå loss på en padelamericano med ert sällskap som uppladdning om ni hellre gillar det! Inget bröllop är det andra likt och vi finns här för att hjälpa er med just era önskemål.

Hos oss kan ni gifta er i vår vackra träbyggnad Andrummet, utomhus med vår vackra fjällvärld som fond, under norrskenets sprakande eller varför inte med midnattsolens strålar flödande över bröllopssällskapet när ni svarar ja. Oavsett var ni än väljer att lova varandra kärlek kommer det att bli en minnesvärd dag för er och era gäster.

Söker ni en bröllopsfotograf kan vi varmt rekommendera Rebecca Lundh. Med en passion för att fånga äkta ögonblick och detaljer som spelar roll får ni ovärderliga minnen från er stora dag.

Bröllopsmeny

Mellan allt det roliga som tal och annat skoj brukar det även serveras lite mat, att den är god och går hem hos brudparet brukar underlätta. Därför har vi omsorgsfullt skapat en särskild bröllopsmeny med alternativ för er att välja mellan. Brudparet erbjuds alltid en alltid en menyprovning innan den stora dagen. Då får ni även hjälp att välja ut viner om ni inte redan överlåtit det till vår sommelier.

Bröllopsmeny

Tårtmeny

Vi gillar att se på våra tårtor som små konstverk skapade med passion och precision bakade på plats av vår egen konditor – lika unika som era firanden.

Bröllopstårta

Vi gillar att se på våra tårtor som små konstverk skapade med passion och precision – lika unika som era firanden. Vi tummar aldrig på kvaliteten och använder endast riktigt smör, färsk grädde, ekologiska ägg, äkta vanilj och premiumchoklad. Alltid ekologiskt där det finns ett val. Varje tårta bakas från grunden av vår konditor, fri från halvfabrikat och onödiga tillsatser, handgjord med största noggrannhet och kreativitet.

Lokal

Var ni önskar hålla till kan också vara bra att boka upp i god tid. Vi har två olika lokaler att erbjuda, vilken som passar just er beror på storleken på ert sällskap och era egna önskemål.

Andrummet

Restaurangen

För mer info och bokning av bröllop – bokning@ripan.se eller 0980-630 00

Foton Rebecca Lundh