Teambuilding

Förstärk teamandan i vår samiska kåta, eller ”lávvu”, där ni genom våra teambuildingaktiviteter får möjligheten att på ett nära och personligt sätt lära känna varandra bättre. Under maj, juni, augusti och september erbjuder vi teambuildingprogram för grupper, där ni gemensamt tar er an och löser utmanande uppgifter och problem, allt för att stärka sammanhållningen och samarbetsförmågan.

Varje grupp ska utan digital hjälp och inom en bestämd tid, lösa uppgifter som kräver samarbete, strategiskt tänkande och en förmåga att prioritera inom gruppen.

Denna aktivitet äger rum i den lugnande och fridfulla utomhusmiljön kring vår lavvu, där ni också får möjlighet att ta en paus och njuta av fika förberett av våra guider. Det är en perfekt dag för att öka samarbetsförmågan, lära känna varandra på djupet och ha roligt tillsammans, allt medan ni deltar i meningsfulla och engagerande övningar.

Boka ert teambuildingäventyr hos oss på Camp Ripan och ge ert team en oförglömlig upplevelse som främjar både individuell utveckling och stärker gruppens dynamik.

Kontakta oss så hjälper vi er vidare bokning@ripan.se eller 0980–630 00