Skräddarsydda program

På Camp Ripan har vi över 20 års erfarenhet av att ta hand om grupper och skapa skräddarsydda paket som gör varje vistelse unik och minnesvärd. Tillsammans med våra erfarna samarbetspartners, som också har en lång historia av gästvänlighet och äventyrsplanering, kan vi erbjuda er en upplevelse full av nya intryck där ni aldrig får tråkigt. Oavsett om det är en hälso– eller upplevelseresa ni är ute efter, kan vi hjälpa er att skapa det perfekta programmet.

Exempel

Upplevelseprogram för 20–40 personer under augusti–oktober.

Dag 1

Börjar med er ankomst till Kiruna där vi välkomnar er med en härlig lunch på Camp Ripan. Efter lunch delar vi upp gruppen; medan hälften av er njuter av ett två timmars besök i vårt spa, ger sig den andra hälften ut på en två timmars guidad tur genom Kiruna stad. Kvällen avslutas med en trevlig trerätters middag i vår restaurang.

Dag 2

Transporterar vi er till byn Nikkaluokta, där en guidad tur i det samiska samhället och dess kapell väntar. Lunchen serveras med en berättelse om ”Jáhki– året” följt av en eftermiddag fylld med samiska aktiviteter såsom bakning av traditionellt bröd, bandflätning och lassokastning. Dagen avrundas med en utsökt sexrätters smakmeny tillbaka på Camp Ripan.

Dag 3

Tar oss till Abisko för en dag fylld av vandring och naturupplevelser. Efter frukost och en kort transfer, börjar vi med ett besök till en samisk bostad, följt av en vandring vid Abiskos kanjon. En läcker lunch väntar inomhus på STF Abisko eller som en utomhus om ni hellre önskar det, innan vi återvänder till Camp Ripan för middag i Andrummet, vår atmosfäriska mötesplats.

Dag 4

Utforskar vi Jukkasjärvi och det världsberömda Icehotel. Morgonen inleds med en guidad tur på Nutti Sámi Siida följt av en lunch på Icehotel Restaurant. Eftermiddagen erbjuder tid för reflektion innan vi återvänder till Camp Ripan för en stämningsfull middag, antingen i Andrummet eller i en traditionell Lavvu.

Dag 5

Markerar slutet på ert äventyr, med frukost följt av utcheckning och transfer till flygplatsen.

Vi hand om alla detaljer från transfer till och från flygplatsen, måltider och aktiviteter, för att ni ska kunna fokusera helt på er upplevelse. Välkomna till ett äventyr som ni sent kommer att glömma!

Kontakta oss så hjälper vi er vidare – bokning@ripan.se eller 0980-630 00