Matlagningsafton

Dyk ner i det norrländska kökets hemligheter under en matlagningskväll samtidigt som ni socialiserar och knyter nya band med varandra i en unik miljö. Vår övertygelse är att mat inte bara ska njutas med smaklökarna, utan vara en helhetsupplevelse som engagerar alla sinnen – samtidigt som de kommer från genomtänkta och schyssta förhållanden. Genom att lära känna de lokala råvarorna får ni också en starkare känsla av platsen ni befinner er på, och vår vackra region har verkligen mycket att erbjuda.

Under denna speciella kväll i Andrummet guidas ni av en erfaren kock genom det norrländska kökets traditioner och innovationer, arv som formats genom generationer. Ni får tillsammans förbereda delar av det som senare blir kvällens trerätters gourmetmåltid, noggrant komponerad av råvaror från våra skogar, sjöar och älvar.

Middagen kompletteras med ett noga utvalt dryckespaket, där vi tar oss tid att diskutera vinerna som ackompanjerar varje rätt. Efter middagen fortsätter samvaron runt den öppna elden med kokkaffe och samtal om mat, kultur och mycket mer – en perfekt avrundning på en minnesvärd kväll.

Pris | 

2 470 kr per person inkl. moms (2 164 kr exkl. moms) inkl. välkomstdrink med aptitretare, drycker anpassade till måltiden, vägledning av kock/köksmästare, recept och kunskap att ta med hem

Deltagare |

Minimum 7 personer, optimalt är grupper om ca 7–12 personer.

Kontakta oss så hjälper vi er vidare bokning@ripan.se eller 0980–630 00. Eventuella allergier meddelas vid bokning.