Öppettider & priser

Aurora Spa är stängt för ombyggnation och underhåll, vi öppnar igen den 1 september.

Vi stänger för att bygga ut vår entré och våra omklädningsrum samt underhåll, allt för att kunna ge våra gäster bästa möjliga upplevelse hos oss. Vi kommer fortfarande erbjuda spabehandlingar under denna period – bokningsbara tider finns på bokadirekt.se


Öppettider från september 2021:

Måndag-Torsdag 16.00 – 20.00
Barntid 16.00 – 18.00

Fredag – Söndag 14.00 – 20.00
Barntid 14.00-17.00

Spatiden är 2 timmar

 

Priser boende gäster:

Vuxen, 395 SEK/person
Barn, 250 SEK/barn ( 0–12 år)

I spaentrén ingår: Vår egentillverkade sparitual Stävan innehållande kaffemask, björklövsskrubb, fotbad med fotsalt och järnmalmspellets.
Badrock, handduk, ekologiska duschprodukter, te och frukt.

 

Priser icke boende gäster:

Vuxen:
Söndag – torsdag 495 SEK/person
Fredag – lördag 595 SEK/person

Barn 2-12 år:
Sön- tors 295 SEK/barn
Fre – lör 350 SEK/barn

Barn under 2 år går in gratis med betalande vuxen.

I spaentrén ingår: Vår egentillverkade sparitual Stävan innehållande kaffemask, björklövsskrubb, fotbad med fotsalt och järnmalmspellets.
Badrock, handduk, ekologiska duschprodukter, te och frukt.

 

 

Förbokar gör du via mail eller telefon; info@ripan.se, +46(0)980 630 00

Vänligen uppmärksamma: För att vara säker på att du ska kunna spaa den tid du vill rekommenderar vi dig att förboka plats, detta gäller även boende gäster, annars är det drop-in i mån av plats som gäller. I entré ingår 2 h spatid. När du går ut från omklädningsrummet och in i spaavdelningen, vänligen ha på dig dina badkläder.

 

COVID – 19:  Så här arbetar vi på Aurora Spa för att skydda dig och vår personal

Det finns olika typer av virus och Coronavirus och Covid – 19 virus dör i kontakt med klorerat vatten, vi har även UV-ljus i våra reningsverk vilket skyddar ytterligare. Aurora spa har därför dubbla skyddssystem mot virus i våra pooler. För att öka säkerheten ännu mer har vi ökat andelen klor i vattnet under en period. En ökad andel klor har inga som helst negativa effekter på vår hälsa utan du kan tryggt bada på Aurora Spa. Vi följer folkhälsomyndighetens direktiv och rekommendationer kring klor nivåer.
Läs mer information här!