Öppettider & priser


Välkommen till Aurora Spa!

Alla dagar 14.00 – 20.00
Barntid 14.00 – 18.00

Spatiden är 2 timmar.

Priser boende gäster:

Entré, 295 SEK/person
Entré, 150 SEK/barn (0–12 år)
Entré och Spa-ritualen Stävan, 595 SEK/person

I entrén ingår ekologiska och närproducerade hud och hårvårdsprodukter i våra duschrum samt handduk, badrock, vatten, te och frukt.

Priser icke boende gäster:

Entré, 395 SEK/person
Entré, 195 SEK/barn (0–12 år)
Entré och Spa-ritualen Stävan, 695 SEK/person

I entrén ingår ekologiska och närproducerade hud och hårvårdsprodukter i våra duschrum samt handduk, badrock, vatten, te och frukt.

 

Förbokar gör du via mail eller telefon; info@ripan.se, +46(0)980 630 00

Vänligen uppmärksamma: För att vara säker på att du ska kunna spaa den tid du vill rekommenderar vi dig att förboka plats, detta gäller även boende gäster, annars är det drop-in i mån av plats som gäller. I entré ingår 2 h spatid. När du går ut från omklädningsrummet och in i spaavdelningen, vänligen ha på dig dina badkläder.

 

COVID – 19:  Så här arbetar vi på Aurora Spa för att skydda dig och vår personal

Det finns olika typer av virus och Coronavirus och Covid – 19 virus dör i kontakt med klorerat vatten, vi har även UV-ljus i våra reningsverk vilket skyddar ytterligare. Aurora spa har därför dubbla skyddssystem mot virus i våra pooler. För att öka säkerheten ännu mer har vi ökat andelen klor i vattnet under en period. En ökad andel klor har inga som helst negativa effekter på vår hälsa utan du kan tryggt bada på Aurora Spa. Vi följer folkhälsomyndighetens direktiv och rekommendationer kring klor nivåer.
Läs mer information här!