Ripan Kitchen

På Camp Ripan erbjuder vi skräddarsydda matupplevelser för grupper som vill njuta av en gemensam måltid i en inspirerande miljö. Vårt kök är hjärtat av vår verksamhet, där vi med stolthet serverar rätter som speglar vårt rika kulturarv och vårt engagemang för hållbarhet. Vi använder alltid svenskt, ofta norrländskt, kött och satsar på råvaror som är hållbart producerade. Genom att välja lokala leverantörer och fokusera på säsongsbetonade ingredienser, minskar vi vår miljöpåverkan samtidigt som vi erbjuder våra gäster mat av högsta kvalitet. Hos oss vet ni vad ni får på tallriken.

För grupper som besöker oss erbjuder vi grupp-priser på trerättersmenyer och beroende på storlek på er grupp kan det även finnas möjlighet under vissa perioder om året att boka vår smakmeny. För affärslunch kan ni välja mellan en eller två rätter, allt för att passa just ert sällskaps behov och önskemål.

Alla våra måltider kan enkelt kombineras med våra övriga aktiviteter för en fulländad upplevelse. De behöver förbokas och vi ber er vänligen meddela oss om eventuella allergier vid bokning, så att vi kan säkerställa att vi kan anpassa måltiderna efter era behov.

Vi älskar tanken på att hållbarhet kan gå i hand med både omsorg och passion. Så går det nämligen till i vårt kök. Välkommen till bords du också <3

Kontakta oss så hjälper vi er vidare bokning@ripan.se eller 0980–630 00