Spabehandlingar

 Våra spabehandlingar består av lugn och avkopplande spamassage och kropp/ansiktsvård. Vi använder ekologiska hud och hårvårdsprodukter från vår norrländska natur. 

 

Jaskkodit massage

Jaskkodit

Efter en skön skrubb med silkesvante masseras du in med en underbart återfuktande kroppsmask med sheasmör och olja från nordiska bär. Kroppsbehandlingen kombineras med en avslappnande massage av ansikte och skalp samt en vårdande och fuktgivande ansiktskur. 

50 minuter 895 kr, 80 min 1.295 kr


 

Rakkasjokk hot stone massage

Rakkasjokk

Avslappnande aromamassage som är mjuk, värmande och välgörande. Du masseras med härligt doftande ekologisk olja och varma naturstenar från vår vackra omgivning. Rakkasjokk betyder kärleksbäcken på samiska. Att som par gå till bäcken och säga orden ”mon ráhkistan du” (jag älskar dig) på samiska betyder tur i kärlek. Rakkasjokk är namnet på bäcken som på svenska kallas Silverfallet. Bäcken passeras vid Björkliden.

20 min 595 kr, 50 minuter 895 kr

 


Fávrrat

Njut av en fantastisk massage av skalp, nacke och ansikte samt en rengörande och återfuktande ansiktskur med naturliga produkter utifrån din hudtyp. Fávrrat kan även kombineras med färg av fransar och bryn. Favrrat är det samiska ordet för vacker.

50 minuter 895 kr, bryn och fransbehandling 30 min 495 kr

 

 


 

Välkommen på en avkopplande spabehandling:

Aurora Spa är stängt för ombyggnad 3-5 – 30/6 och vi har begränsat med spabehandlingar under den perioden.

Se Bokadirekt för tillgängliga tider:

Boka tid

 

Eller kontakta oss på: info@ripan.se, 0980-630 00.

Tills vidare använder vi munskydd vid våra spabehandlingar.
Vi desinfekterar massagebänken efter varje kund. 

 

Vi samarbetar med Care of Gerd – ekologisk hud och hårvård från Jokkmokk.