Spabehandlingar

På grund av rådande läge med Covid-19 så erbjuder vi inte spa behandlingar just nu. 

Våra spabehandlingar utförs av spa och hudterapeuter och består av lugn och avkopplande spamassage och kropp/ansiktsvård. Vi använder ekologiska hud och hårvårdsprodukter från vår norrländska natur.

 

Jaskkodit massage

Jaskkodit – Skrubb och kroppsinpackning 50 min

Jaskkodit är det samiska ordet för lugn. Låt hela kroppen skrubbas och återfuktas med tranbärskärnor eller vår friska coolskrubb med epsomsalt och mentol. Kroppsbehandlingen kombineras med en avslappnande massage av ansikte och skalp samt en vårdande och fuktgivande ansiktskur med lingon, hjortron, blåbär eller hyaluron beroende på dina önskemål och hudtyp.

Pris: 995 kr

Jaskkodit – Skrubb och kroppsinpackning 80 min

Jaskkodit är det samiska ordet för lugn. Detta är vår absolut mest vårdande behandling för både kropp och ansikte. Låt hela kroppen skrubbas med tranbärskärnor eller vår friska coolskrubb med epsomsalt och mentol. Efter kroppsskrubben masseras du lugnt in med en härligt återfuktande kroppsmask av blåbär eller lingon.Kroppsbehandlingen kombineras med en avslappnande massage av ansikte och skalp samt en vårdande och fuktgivande ansiktskur med lingon, hjortron, blåbär eller hyaluron beroende på dina önskemål och hudtyp.

Pris: 1250 kr

 


 

Rakkasjokk hot stone massage

Rakkasjokk – Avslappningsmassage 50 min

Denna avslappnande aromamassage är mjuk och välgörande för hela kroppen med doft av naturliga och ekologiska eteriska oljor. Om du vill, sker en del av massagen med varma naturstenar från våra vackra omgivningar, stenarna ger en skön värme och ännu djupare avslappning som lindrar stress och spänningar. Rakkasjokk betyder kärleksbäcken på samiska. Att som par gå till bäcken och säga orden ”mon ráhkistan du” (jag älskar dig) på samiska betyder tur i kärlek. Rakkasjokk är namnet på bäcken som på svenska kallas Silverfallet. Bäcken passeras vid Björkliden.

Pris: 895 kr

 

Rakkasjokk – Avslappningsmassage 20 min

Denna avslappnande aromamassage är mjuk och välgörande för rygg, nacke och axlar med doft av naturliga och ekologiska eteriska oljor. Om du vill, sker en del av massagen med varma naturstenar från våra vackra omgivningar, stenarna ger en skön värme och ännu djupare avslappning som lindrar stress och spänningar. Rakkasjokk betyder kärleksbäcken på samiska. Att som par gå till bäcken och säga orden ”mon ráhkistan du” (jag älskar dig) på samiska betyder tur i kärlek. Rakkasjokk är namnet på bäcken som på svenska kallas Silverfallet. Bäcken passeras vid Björkliden.

Pris: 595 kr

 


Fávrrat – Ansiktskur 50 min

Favrrat är det samiska ordet för vacker. Detta är en skräddarsydd behandling med produkter för just din hud. Behandlingen består av en lugn och rofylld massage av ansikte och huvud för ökad cirkulation och avslappning samt en vårdande och återfuktande ansiktskur med lingon, hjortron, blåbär eller hyaluron beroende på dina önskemål och hudtyp. Pris: 895 kr.

 

Fávrrat – Bryn och fransfärg med ansiktskur 50 min

Under denna behandling färgar vi fransar och färgar och plockar dina bryn. Vi använder en växtbaserad färg som är skonsam för din hud. Vi avslutar med en avslappnande, rengörande och återfuktande ansiktskur med lingon, hjortron, blåbär eller hyaluron beroende på dina önskemål och hudtyp.

Pris: 895 kr


 

Tidsbokning – spabehandling

Alla våra spabehandlingar är inställda tillsvidare, p.g.a Covid-19..

Tills vidare använder vi munskydd vid våra ansiktsbehandlingar.
Vi desinfekterar massagebänken efter varje kund. 

Vänligen kontakta: bokning@ripan.se, 0980-630 00.

 


 

Vi samarbetar med Care of Gerd – ekologisk hud och hårvård från Jokkmokk.