Spabehandlingar

Våra spabehandlingar består av lugn och avkopplande spamassage och kropp/ansiktsvård. Vi använder ekologiska hud och hårvårdsprodukter från vår norrländska natur av Care of Gerd, ekologisk hud– och hårvård från Jokkmokk.

Rakkasjokk hot stone massage

Rakkasjokk

Svensk klassisk massage. Avslappnande mjuk, värmande och välgörande halv– (20 min) eller helkroppsmassage (50 min). Rakkasjokk betyder kärleksbäcken på samiska. Att som par gå till bäcken och säga orden ”mon ráhkistan du” (jag älskar dig) på samiska betyder tur i kärlek, något man ofta gjorde vid det hänförande vattenfallet utanför Björkliden som på svenska kallas Silverfallet och som på samiska bär namnet Rakkasjokk. Under denna behandling masseras du med härligt doftande ekologisk eterisk olja och om du önskar, används även varma och av naturen mjukt slipade stenar från just Silverfallet.

20 minuter 650 kr

50 minuter 950 kr


Fávrrat

Njut av en fantastisk massage av skalp, nacke och ansikte samt en rengörande och återfuktande ansiktskur med naturliga produkter utifrån din hudtyp. Fávrrat kan med även kombineras med färgning av fransar och bryn. Favrrat är det samiska ordet för vacker.

50 minuter 950 kr


Rakkasjokk + Fávrrat

Den ultimata stunden av njutning.

80 min 1350 kr


Välkommen på en avkopplande spabehandling

Tillgängliga tider ser du och bokar via BokaDirekt på knappen nedan

Boka tid