Spa

Vårt Aurora Spa erbjuder en unik möjlighet att som större sällskap, eller i enlighet med er konferensstorlek, abonnera eller boka in en avkopplande och återhämtande stund i våra lugna och vilsamma lokaler.

Efter dagens möten, workshops eller teambuilding-aktiviteter, vad kan vara bättre än att sjunka ner i värmande bad, uppleva vår återhämtande spa-ritual eller bara njuta av en stund av stillhet?

Beroende på storlek av er grupp och tid för eventuella övriga aktiviteter kan Aurora Spa även kombineras med våra spabehandlingar eller andra hälsoaktiviteter designade för att främja både fysiskt och mentalt välbefinnande. Exempelvis mild yinyoga, hälsoföreläsningar, Curam–koppningspass eller en hälsofika/frukost á la No Junk.

Vi törs påstå att det allra mesta blir aningen bättre på Aurora Spa – iklädd en mjuk morgonrock i en varm och omhändertagande miljö med naturen precis utanför de stora panoramafönstren.

Oavsett om ni söker en stund av avkoppling efter intensiva diskussioner, eller en unik och minnesvärd, hälsofrämjande aktivitet för ert team, är vårt spa det perfekt valet. Kontakta oss och låt oss skräddarsy en spaupplevelse som kompletterar just ert evenemang och lämnar varaktiga intryck hos alla deltagare.

Kontakta oss på bokning@ripan.se eller 0980–630 00 så hjälper vi er vidare