Tipi-event

Det här är för er som letar efter en oförglömlig upplevelse. Möjligheterna ör oändliga med tipi-event där vi har möjlighet att bygga upp allt från två ihopslagna tält till en hel by av dem, mitt ute i den storslagna fjällvärlden eller på en frusen sjö omgiven av tät, tyst barrskog. Närmare naturen än så här kommer man inte.

Vår samarbetspartner är specialister på äventyr i vår region med över 30 års erfarenhet av riktigt stora och komplexa event under årets alla årstider, och tillsammans kan vi erbjuda en unik möjlighet att uppleva vildmarken utan att behöva kompromissa med varken säkerhet och kvalitet. De har gjort allt från Volvo-reklam med Zlatan, Telia–, Viaplay– och Arlareklamer till storskaliga Hollywood-produktioner som Babylon AD. Vi törs påstå att ni är i de tryggaste av händer.

Ert unika event

Bara er egen fantasi sätter gränserna – föreställ dig en egendesignad isbar med Champagneglas av is eller bara en ”enkel paus” från konfererandet där du kliver ut ur kåtan och med endast stjärnorna som sällskap omges du av naturens ekande tystnad. Du är ensam, men ändå trygg. Känslan av frihet och lugn är oslagbar och behöver upplevas för att verkligen kunna förstå, ingen beskrivning gör den rättvisa nog.

Fullskaligt långt bortom civilisationen

Även fast ni befinner er långt ifrån civilisationen kommer ni inte att gå miste om något. Vi kan ordna scenunderhållning, toaletter, utbildningar, sängar med varma sovsäckar och top of the line-mat serverad på plats i ert camp. Vi kan bygga golv om ni vill bära klackar på festen. Vi kan slå upp en separat VIP-tipi-lounge åt ert band. Vi kan hålla er varma dygnet runt under ett event som sträcker sig under flera dagar mitt i polarnattens smällkalla vinter. Endast era egna önskemål sätter gränserna för ert event. Här kommer ni uppleva saker ni aldrig någonsin upplevt förut.

Så, oavsett om ni önskar en inspirerande teambuilding, renodlad ledarskapsutbildning, en unik konferensupplevelse eller ett stämningsfullt firande, har våra tipi-event allt som krävs för att göra ert arrangemang till något oerhört unikt. Vår samarbetspartner ser till att alla detaljer är på plats – från transport och logistik till mat och aktiviteter – så att ni kan fokusera på att njuta av stunden och det landskapet vi har på känn att ni kommer minnas för en lååång tid framöver…

Kontakta oss för att skräddarsy ert nästa stora äventyr – bokning@ripan.se eller 0980-630 00