Padel

På Camp Ripan erbjuder vi en dynamisk mix av gruppaktiviteter för att berika ert besök, oavsett om ni är här för en konferens, ett teambuilding-event eller bara för att njuta av vår vackra natur och avkopplande spa. En av de mest uppskattade aktiviteterna är vår padelhall, där ni kan utmana kollegor eller vänner i en vänskaplig match, oavsett kunskapsnivå. Padelrack och bollar finns på plats och kan både hyras och köpas.

Vår padelhall är utrustad med tre dubbla padelbanor, vilket gör det möjligt för flera matcher att pågå samtidigt, perfekt för större grupper som söker en spännande och aktiv upplevelse. Är ni många och vill ha ett uppstyrt upplägg har vi en erfaren padel-coach som kan hjälpa er med exempelvis en Americano. För er som är vana spelare lär han ut både teknik och själva matchmomentet, taktiken kring hur du ska tänka för bygga upp en vinnande boll, det mentala spelet samt positionering. Är ni nybörjare kan han bidra med en introduktion till spelet och dess grunder samt se till att ni får igång spel på samtliga banor.

Utöver detta finns ett fullt utrustat gym för er som vill värma upp innan matchen eller bara hålla igång träningen under er vistelse om ni bor hos oss. För er bekvämlighet finns även separata omklädningsrum med toalett och dusch för kvinnor och män, så att ni kan fräscha till er efter matchen om ni exempelvis ska vidare till vår restaurang eller konferensrum.

Många av våra grupper har blivit förvånade över hur enkelt det varit att komma igång med ett levande spel – även utan förkunskaper. Själva tycker vi padel är det perfekta sättet att bygga teamanda, ha roligt och uppleva något nytt tillsammans, varför inte prova ni också?

Kontakta oss på bokning@ripan.se eller 0980–630 00 så hjälper vi er vidare