Event & bröllop

Låt oss på Camp Ripan ta hand om alla detaljer, så att ni kan fokusera på att njuta av er stora dag eller viktiga evenemang. Vi finns här för att ordna allt, från den perfekta platsen till maten som toppar upplevelsen med det lilla extra – allt för att i slutändan skapa oförglömliga upplevelser.

Vårt in-house team av erfarna bokningsagenter arbetar nära varje kund för att skapa skräddarsydda lösningar som speglar varje evenemangs unika karaktär och behov. Oavsett om ni drömmer om en intim middag under midnattssolen, ett storslaget bröllop med norrskenet som bakgrund, eller ett företagsevent i Kirunas orörda natur, kan Camp Ripan förvandla era visioner till verklighet.

Vi är din ultimata partner för event, bröllop och större festarrangemang i Kirunas magiska arktiska landskap. Från lokala sammankomster på vår anläggning till drömbröllop i en arktiskt natur eller ett fullskaligt tentipi-camp mitt i fjällvärlden har vi expertisen, kontakterna och framförallt passionen för att göra varje tillställning speciell och extra minnesvärd.

Kontakta oss så hjälper vi er vidare – bokning@ripan.se eller 0980-630 00

Bröllop

Catering

Festarrangemang

Skräddarsytt

Tipi-event