Tillval

Kiruna tillhör en av Sveriges mest expansiva regioner, Malmfälten. Men här finns inte bara ett intressant näringsliv att besöka, området har mycket annat att erbjuda. Ta del av vårt trekulturella samhälle där den samiska, tornedalska och svenska kulturen levt sida vid sida ända sedan stadens födelse. Camp Ripan samarbetar med flera etablerade lokala turistentreprenörer och vi kan erbjuda dig och dina kollegor ett stort aktivitetsutbud som ger din konferens det där lilla extra som inte hör vardagen till. Åk hundspann, besök ett sameviste, lär dig mer om rymden, upplev norrsken eller gör en gastronomisk rundresa i vårt lokala skafferi med internationell prägel. Låt oss på Camp Ripan hjälpa dig att skräddarsy din konferens så att den passar dig och dina kollegor på bästa sätt och så att ni får ut så mycket som möjligt av er vistelse hos oss. Går du i kickofftankar? Vi hjälper dig gärna med det också, kontakta oss på bokning@ripan.se.

Hälsa & välmående

Kombinera er konferens med ett besök på Aurora Spa. De bästa idéerna brukar födas i stunden och är sällan platsbundna. Varför inte förflytta en del av ert möte till en härligt avkopplande miljö där kreativiteten kan flöda fritt mellan bastubad, poolhäng och uppfriskande drycker i sköna stolar med vacker utsikt genom panoramafönster? Möjligheten att kombinera er konferens med en revitaliserande yogaklass är i många fall också möjlig. Fyll på med ny energi hos dina konferensdeltagare, så är ni redo för även en eftermiddag av spännande och givande möten. Vi erbjuder även inspiration till en sund livsstil på någon av våra hälsoföreläsningar inom stresshantering/mindfulness, kost, motion och mental hälsa.

Konferens add ons

Upplevelser

Vi har ett stort utbud av aktiviteter året om, allt från stadsguidningar till hundspannsturer. Vi hjälper er att kombinera er konferens med en spännande upplevelse. Varför inte flytta ert eftermiddagsfika till vår lavvu? Det behöver inte vara svårare än så, låt idéerna flöda medan ni njuter av gott fika framför den sprakande elden. Vi tror att de bästa idéerna föds i stunden…

Conference add ons2

Vi hjälper er att skräddarsy din konferens så att ni får ut så mycket som möjligt av er vistelse hos oss.

Välkommen att kontakta vår bokningsavdelning på bokning@ripan.se eller 0980-630 00.

 • Yoga på spa

  En stunds fullständig avkoppling med yoga i vårt spa

 • Yoga på spa close up

  Bara ni, instruktören och det porlande ljudet från vår norrskensbassäng

 • Yoga
 • Närbild på kuddar
 • Yoga i Andrummet

  Även vår externa byggnad Andrummet kan användas som yogasal vid större sällskap