Konferens

En konferens på Camp Ripan är mer än bara ett möte

Hos oss finner du och dina kollegor en anläggning där ni kommer att trivas och kunna låta er inspireras av naturen och inte minst av människorna, som ska flytta en hel stad. Vi hjälper dig att sätta ihop ett program baserat på ert syfte och era behov. Vi erbjuder två konferenslokaler, Norrskensrummet och Tornedalsrummet. Alla passande beroende på vad du är ute efter och unika på sitt sätt.

Vi kan även erbjuda ett stort utbud av tillval att addera till er konferens och vår utemiljö öppnar upp för trevliga walk and talks – här hämtar ni inspiration och energi.

Kontakta oss för mer information på bokning@ripan.se eller +46(0)980-630 00

Vid större grupper

Camp Ripan kan ta emot konferensgrupper upp till 40 personer. Vid större grupper skicka gärna en förfrågan så hjälper vi till på bästa sätt att skräddarsy efter era behov.

Genomtänkt konferensfika

Fika ska inte bara vara en upplevelse och smaka gott, det ska också vara gjort på bra råvaror med kärleksfull hand.
Vad är väl då bättre än att kunna bjuda på hembakat bröd? I vårt kök bakar vi allt bröd själva som ingår i förmiddagskaffets smörgåsar och eftermiddagsfikats fikabröd. Självklar vill vi även värna om vår miljö och använder oss av ekologiska produkter och lokalproducerade råvaror så långt det bara är möjligt. Det gäller för all den mat som serveras i vår restaurang och naturligtvis också för de juicer och hälsobars som läggs fram under konferenserna. Men tankesättet om ekologiskt, lokalt och kärleksfullt handlag genomsyrar inte enbart mat och dryck. Vi vill också skapa en hemtrevlig och familjär atmosfär, vi vill att du ska känna dig som hemma när du gästar oss.

 

Inspireras av Kiruna

Vår region har mycket att erbjuda dig som besökare. Kiruna har alltid varit ett mångkulturellt samhälle, här möts tre kulturer; den samiska, den tornedalsfinska och den svenska. Våra näringar är ett spektra av branscher och sträcker sig från underjordens gruvgångar till rymdens satelliter. Låt dig inspireras av Camp Ripan och Kiruna. Och känner ni för att bryta av ert konfererande en stund så är området runt Camp Ripan en gigantisk äventyrsarena. Här finns något för alla och vi kan erbjuda er ett brett utbud av olika aktiviteter, allt från matlagningsaftnar och snöskoterturer till norrskensturer och besök i det sagolikt vackra Icehotel.