Konferens

En lyckad konferens ger effekter som håller lite längre. Vi på Camp Ripan vill skapa förutsättningar för de effekterna. Hos oss hittar du och dina kollegor en anläggning där ni kommer att trivas och kunna låta er inspireras av naturen och inte minst av människorna, som ska flytta en hel stad. Vår region har mycket att erbjuda dig som besökare. Kiruna har alltid varit ett mångkulturellt samhälle, här möts tre kulturer; den samiska, den tornedalsfinska och den svenska. Våra näringar är ett spektra av branscher och sträcker sig från underjordens gruvgångar till rymdens satelliter. Låt dig inspireras av Camp Ripan och Kiruna. En lyckad konferens ger, som sagt, effekter som håller lite längre.

Vi kan erbjuda två olika mötesrum – Norrskensrummet och Mötesrum Ripan.
I närheten av våra mötesrum ligger Camp Ripans restaurang, känd för sin goda mat gjord på lokala råvaror. För- och eftermiddagsfika kan intas såväl i mötesrummen som i restaurangen. Och känner ni för att bryta av ert konfererande en stund så är området runt Camp Ripan en gigantisk äventyrsarena. Här finns något för alla och vi kan erbjuda er ett brett utbud av olika aktiviteter, allt från matlagningsaftnar och älgsafaris till norrskensturer och besök i det sagolikt vackra ICEHOTEL.

Kontakta oss för mer information, bokning@ripan.se, +46(0)980-63000.

Välkommen att mötas!

 

Vid större grupper

Camp Ripan har möjlighet att ta emot konferensgrupper upp till 80 personer. Är ni fler finns externa konferenslokaler att boka. Vi har tillgång till lokaler för upp till 390 personer. Kontakta oss så hjälper vi er att skräddarsy just er konferens!

 

Ekologiskt och hembakat

Vi vill ge våra gäster det bästa!

Fika ska inte bara vara en upplevelse och smaka gott, det ska också vara gjort på bra råvaror med kärleksfull hand.
Vad är väl då bättre än att kunna bjuda på hembakat bröd?
I vårt kök bakar vi allt bröd själva som ingår i förmiddagskaffets smörgåsar och eftermiddagsfikats fikabröd.
Självklar vill vi värna vår miljö och använder oss av ekologiska produkter och lokalproducerade råvaror så långt det bara är möjligt. Det gäller för all den mat som serveras i vår restaurang och naturligtvis också för de juicer och hälsobars som läggs fram under konferenserna.
Men tankesättet om ekologiskt, lokalt och kärleksfullt handlag genomsyrar inte enbart mat och dryck. Vi vill också skapa en hemtrevlig, chosefri och familjär atmosfär, vi vill att du ska känna dig som hemma när du gästar oss.

Vi vill helt enkelt ge dig det bästa!