Tillgänglighet

Hör av dig till oss om du har en funktionsvariation så hjälper vi dig att boka ett av våra rum med bättre tillgänglighet för att underlätta din vistelse.  

Camping

Om du vill besöka vår camping så är vårt servicehus anpassat så att man även kommer in med rullstol i toalett, kök och duschar. Meddela oss om du behöver en duschstol.  

Padelhall och gym

Vår padelhall och omklädning ligger på markplan. I samma byggnad hittar du vårt gym och golfsimulator som ligger på övre plan – ingen hiss finns där. 

Aurora Spa

Upplevelsen på Aurora Spa består aromabastu, mineralbastu, ångbastu, utomhuspool, inomhuspool och en relaxavdelning.  För att du som rörelsehindrad ska få en så bra upplevelse som möjligt vill vi att du ska få lite mer information om hur vårt spa är utformat.  Du som har rörelsehinder eller har rullstol kommer in i vår entré och in i våra omklädningsrum. Vi har handikappanpassad toalett och dusch i omklädningsrummen.  Från omklädningsrummet går man in till spa genom det som vi kallar fjällbäcken. Man går då i 10 cm högt kallt vatten. Det är 70 cm brett där man går och steget ner till bäcken är 30 cm. Om du inte kan ta dig in den vägen kan du komma in via en dörr i entrén.   

Bastu:

  • Aromabastun har en dörr som är 80 cm bred och in till bastun är det två trappsteg som är 20 cm höga.  
  • Mineralbastun har en dörr som är 75 cm bred och ett steg in som är 20 cm högt.  
  • Ångbastun har en dörr som är 60 cm bred och steget in är 13 cm 

Pool: 

  • Vi har en utomhuspool som du går i via flera trappor med ledstång upp och sedan flera trappor ner i poolen. Den är ca 100 cm djup och har en avsats man kan sitta på.   
  • Vår inomhuspool har en kant som är 73 cm hög- det går även att stiga i från sidan där den är 60 cm hög. Den är ca 60 cm djup och man sitter i den.  

Vi har utöver detta fotbad, tornedalsdusch (kallt vatten från en balja i taket) och vår fina relaxavdelning som kan användas för dig som har rörelsehinder eller rullstol.  

Varmt välkommen till oss på Aurora Spa!