Bröllop i Andrummet

Söker ni en unik venue för ert bröllop i Kiruna? Kliv in i Andrummet där ljuset släpps in på sommaren och norrskenet på vintern. Vi skulle våga påstå att Andrummet är den perfekta miljön för ett oförglömligt bröllop – med naturen inpå knuten erbjuder detta rum inte bara en vacker bakgrund för er ceremoni, utan skapar också en intim och varm atmosfär som välkomnar er och era gäster till en dag fylld av kärlek och gemenskap.

Oavsett om ni drömmer om ett litet och personligt bröllop eller en större ceremoni kan Andrummet anpassas för att möta era önskemål. Rummet flödar av naturligt ljus och dess diskreta elegans gör att ni kan sätta er personliga prägel på dekorationen, oavsett tema eller färgschema av ert val.

Det praktiska

Andrummet är optimalt för middagar för upp till 35 personer. För endast själva ceremonin kan ni vara fler. Middagen kan då anordnas i vår restaurang ett stenkast därifrån. Toalett finns i en mindre intilliggande byggnad.

Blommor och dekoration

Blomster förhöjer! Vi samarbetar med Djungelstugan i Kiruna som är experter på just våra lokaler och kan ge tydliga rekommendationer på omfattning baserat på ert gästantal och era önskemål.

Ljusstakar eller kandelabrar i samma stil samt naturfärgade dukar finns för dukning i denna lokal.

För mer info och bokning av bröllop kontakta bokning@ripan.se eller 0980-630 00

Bilder 1–11: Rebecca Lundh