Bröllop i vår restaurang

Vår restaurang på Camp Ripan erbjuder en romantisk och stämningsfull miljö för ert bröllop, där maten står i centrum för firandet. Med en meny som hyllar lokala råvaror och säsongens bästa, skapar vi en kulinarisk upplevelse som kompletterar ert speciella ögonblick. Restaurangens varma och inbjudande atmosfär tillsammans med vår erfarna personal, säkerställer att er bröllopsmåltid blir både minnesvärd och personlig.

Det praktiska

Vår restaurang kan som mest ta emot upp emot 150 gäster men vi skulle säga att den optimala siffran för just vår restaurang är ett sällskap på upp till ca 80 personer. Med detta som maxantal får ni plats i vår mellandel med plats för underhållning som band där alla gäster ser och hör bra, utgång direkt till vår utomhusterass samt dörrar för att stänga mot den övriga restaurangen och är det ni ser på bilderna nedan.

Vi kan tillhandahålla enklare projektor och duk om så önskas. Musikanläggning och mikrofoner finns.

Blommor och dekoration

Blomster förhöjer! Vi samarbetar med Djungelstugan i Kiruna som är experter på just våra lokaler och kan ge tydliga rekommendationer på omfattning baserat på ert gästantal och era önskemål.

Ljusstakar eller kandelabrar i samma stil samt naturfärgade dukar finns för upp till 80 personer.

För mer info och bokning av bröllop kontakta bokning@ripan.se eller 0980-630 00