Padel

Välkommen till Kirunas enda padelanläggning på Camp Ripan. Vi erbjuder tre moderna inomhusbanor för en optimal spelupplevelse, oavsett väder. För din bekvämlighet finns två omklädningsrum med toaletter och duschar, separat för män och kvinnor. Vi har utrustat våra varuautomater med allt ni kan behöva, från racketar, bollar och grepplindor till tilltugg, kaffe och kylda drycker.

För att komma igång med padel erbjuder vi all nödvändig utrustning. Racketar kan hyras i hallen för 35 kr och nya bollar köpas direkt från vår automat för 100 kr. Vi tillhandahåller även lånebollar och säljer ett brett sortiment av padelutrustning och tillbehör i vår sportshop, belägen i huvudbyggnaden, öppen lika länge som receptionen.

Innan och efter matchen är ni välkomna att använda gåbandet och cykeln i våra umgängesytor för uppvärmning eller nedvarvning. Dessutom har alla boende gäster fri tillgång till vårt gym, beläget en våning upp.

Bokning

För enkelhetens skull använder vi bokningssystemet MATCHi. Ladda ned appen eller besök denna länk för att boka er padelbana.

Priser

  • 1 timme | 300 kr
  • 1,5 timmar | 450 kr

Följ oss på Instagram @ripanpadel för de senaste uppdateringarna och inspiration. Välkomna till spännande matcher och trevligt umgänge på Camp Ripan!