Hotellstuga Giron

Hotellstuga Giron är en av våra största hotellstugor som har fått namn efter samiska ordet för fjällripa – Giron. Här bor du bekvämt med hela familjen, Giron har nämligen två rum med totalt 4 bäddar. Det mindre sovrummet har två sängar varav en är en så kallad väggsäng som går att fälla upp. Det andra rummet är kombinerad kokvrå, allrum och sovrum med en dubbelsäng i king size (ej delbar). Allt som allt finns plats för fyra personer med matlagningsmöjligheter i det lilla köket, detta gör Giron till vår populäraste stuga bland familjer. Det finns även bord och stolar i anslutning till köksdelen. I köket finns kyl, vattenkokare, mikrovågsugn, två kokplattor, kastruller, tallrikar, bestick, muggar, glas och korkskruv.

I hotellstuga Giron finns mikrovågsugn, kabel-TV, telefon, internetuppkoppling och badrum med dusch, toalett och hårtork. Bilen kan du parkera utanför din egen stuga. I direkt anslutning till din stugentré finns också ett mindre förråd där du kan förvara din skidutrustning.

Bilen kan du parkera utanför din egen stuga. Motorvärmarstolpe finns för uthyrning på vår stora parkering. InCharge erbjuder också åtta laddstolpar för elbil utanför huvudbyggnaden, betalning sker via deras app.

  • GIRON - RUM

    Allrum med dubbelsäng.

  • GIRON - EXTRA RUM

    Det mindre sovrummet med en typ av våningssäng där den övre sängen är en så kallad väggsäng som går att fälla in eller ut efter behov.

  • GIRON - SÄNG

    Kingsize kontinentalsäng

  • GIRON - KARTA