Paket

Här har vi paketerat det vi tror att du kommer att uppskatta mest den årstid du väljer att besöka oss i Kiruna. I alla våra paket som innehåller logi ingår boende med halvpension, ett avkopplande besök i Aurora Spa samt en minnesvärd upplevelse/aktivitet som vi tror att du som besökare kommer att uppskatta. Vi hoppas att du ska få en riktigt trevlig vistelse hos oss med många minnen att ta med dig hem!

Onsdags–spa

Unna dig din kombination av spa, frukost eller lunch Onsdag. Mitt i veckan. Oklart om det är närmare till helgen som passerat eller den som komma skall. En sak är däremot säker, efter ett avslappnande besök på Aurora Spa och med en välfylld frukostbuffé eller vällagad lunch från vår restaurang i magen är du redo …

Vinterweekend

En vinter weekend på Camp Ripan är en händelserik helg. God mat och avkoppling varvas med snörika aktiviteter.

Nyårspaket

Dela årets sista natt med oss. I restaurangen serveras en nyårssupé i norrskenets tecken kombinerat med viner rekommenderade av vår sommelier. Vid tolvslaget skålar vi i champagne ute i midvinternatten kring en stor eld. Förhoppningsvis visar sig då även norrskenet på himlavalvet.

Julpaket

Fira en snörik jul med skidåkning, vinterlekar och snöpromenader under det färgsprakande norrskenet. Njut av det lappländska skafferiets alla läckerheter. På Camp Ripan bor ni naturnära i egen stuga med äventyret väntandes direkt runt stugknuten.Här finns julaktiviteter för hela familjen.