Paket

Här har vi paketerat det vi tror att du kommer att uppskatta mest den årstid du väljer att besöka oss i Kiruna. I alla våra paket ingår boende med halvpension, ett avkopplande besök i Aurora Spa samt en minnesvärd upplevelse/aktivitet som vi tror att du som besökare kommer att uppskatta. Vi hoppas att du ska få en riktigt trevlig vistelse hos oss med många minnen att ta med dig hem!

Familjepaket sportlov

Upplev ett snörikt sportlov med skidåkning, snöskovandring och avkopplade spabad!

Kirunas höjdpunkter

Kiruna är en spännande stad att upptäcka. Följ med på en privat guidad tur där vi berättar om en stad i förändring, om stadsflytt, arkitektur, historia och framtid. Bo på Camp Ripan i en egen stuga med hotellstandard, en privat oas med naturen runt hörnet.

Hemester

Kirunabor, välkomna att koppla av på hemmaplan! Lyxa till det med en avkopplande semester, utan att behöva resa bort. Hos oss bor du bekvämt i en egen stuga med hotellstandard.

Träningshelg – längdskidor

En träningsweekend på Camp Ripan är perfekt för dig som vill varva skidåkning på natursnö med god mat, härliga spabad och skön avkoppling!

Vinterweekend

En vinter weekend på Camp Ripan är en händelserik helg. God mat och avkoppling varvas med snörika…

Nyårspaket

Dela årets sista natt med oss. I restaurangen serveras en nyårssupé i norrskenets tecken kombinerat med viner rekommenderade av vår sommelier. Vid tolvslaget skålar vi i champagne ute i midvinternatten kring en stor eld. Förhoppningsvis visar sig då även norrskenet på himlavalvet.

Julpaket

Fira en snörik jul med skidåkning, vinterlekar och snöpromenader under det färgsprakande norrskenet. Njut av det lappländska skafferiets alla läckerheter. På Camp Ripan bor ni naturnära i egen stuga med äventyret väntandes direkt runt stugknuten.Här finns julaktiviteter för hela familjen.