Paket

Utforska våra skräddarsydda paket på Camp Ripan, där varje detalj är designad för att skapa en oförglömlig upplevelse i Kiruna. Våra paket kombinerar komfortabelt boende, utsökt mat och avkopplande spa-upplevelser för att ge dig en helhetsupplevelse av avslappning och njutning. Välj mellan en rad olika alternativ som passar just dina önskemål – från våra populära jul och nyårspaket med Icehotel-besök till äventyrsfyllda paket som också inkluderar spännande aktiviteter i den arktiska vildmarken. Oavsett om du är ute efter en avslappnande långhelg eller en aktiv semester, har vi paketet som gör din vistelse extra minnesvärd. Välj ditt paket och låt oss boka din unika vistelse hos oss på Camp Ripan redan idag!

Upptäck Kiruna

Upplev härliga sommardagar i kontrasternas land. Njut av god mat, häng på vår uteservering, natursköna upplevelser och prisvinnande Aurora Spa.

Höstpaket

Upplev Kiruna med dess makalösa fjällvärld i sprakande höstfärger med vårt fyra dagars–paket. Ett paket fyllt av lappländska matupplevelser, vandring och avkoppling på prisvinnande Aurora Spa. Bor gör du bekvämt i hotellstugor och alla aktiviteter startar och avslutas direkt hos oss på Camp Ripan. Du kommer att få göra en dagsutflykt till Abisko, en av …

Sommarpaket

 Upplev några härliga sommardagar med familjen på Camp Ripan. Hos oss bor ni i en egen stuga med hotellstandard, en privat oas med naturen runt hörnet. Njut av god mat, naturnära upplevelser och avkopplande spabad.

Vinterweekend

En vinter weekend på Camp Ripan är en händelserik helg. God mat och avkoppling varvas med snörika aktiviteter.

Nyårspaket

Dela årets sista natt med oss. I restaurangen serveras en nyårssupé i norrskenets tecken kombinerat med viner rekommenderade av vår sommelier.

Julpaket

Fira en snörik jul med skidåkning, vinterlekar och snöpromenader under det färgsprakande norrskenet. Njut av det lappländska skafferiets alla läckerheter. På Camp Ripan bor ni naturnära i egen stuga med äventyret väntandes direkt runt stugknuten.Här finns julaktiviteter för hela familjen.