Nyårspaket

Fira in det nya året på Camp Ripan, välkommen till en magisk nyårshelg i Sveriges nordligaste stad!

Dela årets sista natt med oss. I restaurangen serveras en nyårssupé i norrskenets tecken kombinerat med viner rekommenderade av vår sommelier. Vid tolvslaget skålar vi i champagne ute i midvinternatten kring en stor eld. Förhoppningsvis visar sig då även norrskenet på himlavalvet. Det är inte bara nyårsnatten som är magisk. Väl i Kiruna vill vi att ni ska få möjlighet att uppleva några av våra vinteraktiviteter. Följ med vår guide på en snöskotur i den gnistrande snön, ta skotern och besök det världsberömda Icehotel, eller varför inte lära dig mer om det dynamiska Kiruna; Stadens historia, arkitektur, gruvan, samisk kultur och mycket annat.

nyårspaket

Läs mer om vårt –> Nyårspaket 2022–2023

Pris: 8060 SEK/person, 3 610 SEK/barn (2-12 år).
För barn under 2 år, kontakta oss för prisuppgift.

I paketet ingår: Fyra nätter med del i dubbel– eller familjerum, halvpension, aktivitet på Icehotel, samt en entré-biljett till Aurora Spa inkl. sparitualen Stävan (stävan ingår ej med barn entre). Extra aktiviteter är ej inkluderat.

Paketet är tillgängligt från 29/12 2022 -2/1 2023 med reservation för ändringar. Paketet går att komplettera med extra nätter och övriga aktiviteter.

  • icehotel

    Besök Jukkasjärvi och ICEHOTEL. Foto: Asaf Kliger

  • Aurora Spa

    Koppla av på Aurora Spa. Foto: Björn Wanhatalo