Nyårspaket

Fira in det nya året på Camp Ripan, välkommen till en magisk nyårshelg i Sveriges nordligaste stad!

Dela årets sista natt med oss. I restaurangen serveras en nyårssupé i norrskenets tecken kombinerat med viner rekommenderade av vår sommelier. Vid tolvslaget skålar vi i champagne ute i midvinternatten kring en stor eld. Förhoppningsvis visar sig då även norrskenet på himlavalvet. Det är inte bara nyårsnatten som är magisk. Väl i Kiruna vill vi att ni ska få möjlighet att uppleva några av våra vinteraktiviteter. Följ med vår guide på en snöskotur i den gnistrande snön, ta skotern och besök det världsberömda ICEHOTEL, eller varför inte lära dig mer om det dynamiska Kiruna; Stadens historia, arkitektur, gruvan, samisk kultur och mycket annat.

 

nyårspaket

 

Läs mer om vårt Nyårspaket 2021-2022

Pris: 8060 SEK/person, 3 610 SEK/barn (2-12 år).
För barn under 2 år, kontakta oss för prisuppgift

I paketet ingår: Fyra nätter med del i dubbel- eller familjerum, halvpension, ICEHOTEL aktivitet, samt en entré-biljett till Aurora Spa inkl. sparitualen Stävan (stävan ingår ej med barn entre). Extra aktiviteter är ej inkluderat.

Paketet är tillgängligt från 29/12 2021 -2/1 2022 med reservation för ändringar. Paketet går att komplettera med extra nätter och övriga aktiviteter.

 • icehotel

  Besök Jukkasjärvi och ICEHOTEL. Foto: Asaf Kliger

 • Aurora Spa

  Koppla av på Aurora Spa. Foto: Björn Wanhatalo

 • restaurant

  Ripan Restaurant bjuder in till en 4-rätters nyårssupé i norrskenets tecken. Foto: Björn Tesch

 • hundspann

  Välj mellan en stort utbud av vinteraktiviteter, till exempel en härlig hundspannstur! Foto: Linnea Lundkvist