Nyårspaket

En gnistrande magisk nyårshelg! Under årets sista kväll serverar vi en nyårssupé i norrskenets tecken kombinerat med viner rekommenderade av vår sommelier. 

Utöver ett besök till Aurora Spa och flera goda middagar i vår á la carte restaurang Ripan Kitchen ingår även ett besök till det världsberömda Icehotel, världens allra första hotell byggt av snö och is. Varje år uppstår det i ny skepnad, utformat av konstnärer från jordens alla hörn. Besök både vinterhotellet som byggs upp på nytt varje år, det året runt öppna Icehotel 365 som har en permanent struktur med dess Icebar, ett koncept som färdats jorden runt. Utöver detta finns det gott om möjligheter att boka in övriga aktiviteter av ert eget val. Vi kan bl.a erbjuda snösko–, snöskoter, häst- eller hundspannsturer, isklättring eller varför inte lära dig mer om det dynamiska Kiruna med dess historia, arkitektur, gruvan, samisk kultur och mycket annat. På plats finns snöskor, skridskor och skidor för uthyrning, madrasser till utlån. 

Pris

9 325 SEK/person, 4 363 SEK/barn (2-12 år). För barn under 2 år, kontakta oss för prisuppgift.

I paketet ingår

I paketet ingår fyra nätter inkl. frukost med del i dubbel- eller familjerum, halvpension, nyårssupé, dagsbesök inkl transfer till Icehotel och en entré till Aurora Spa inkl. sparitualen Stävan. (Sparitualen är ej inkluderad för barn). Extra aktiviteter är exkluderade. En välkomstkorg på rummet finns vid ankomst.

Paketet är tillgängligt från 29/12 2024–2/1 2025 med reservation för ändringar.

Läs mer  –> Nyårspaket 2024

Har du frågor eller behöver hjälp med din bokning kan du alltid kontakta oss på | bokning@ripan.se 

  • icehotel
  • Aurora Spa

    Koppla av på Aurora Spa. Foto: Björn Wanhatalo