Vinterweekend

En vinter weekend på Camp Ripan är en händelserik helg. God mat och avkoppling varvas med snörika aktiviteter. På Camp Ripan bor ni naturnära i egen hotellstuga med äventyren väntandes runt stugknuten. Här finns aktiviteter för hela familjen. Åk hundspann i det snöklädda vinterlandskapet, fascineras av det färgsprakande norrskenet och avnjut gastronomiska upplevelser i vår välrenommerade restaurang. Hos oss får ni en riktig vinterupplevelse!

Pris

6 115 SEK/person, 2 635 SEK/barn (2–12 år) För barn under 2 år, kontakta oss för prisuppgift.

KAMPANJ! Om du besöker oss under perioden 31 mars– 11 april erbjuder vi just nu 20% på login i detta paket. –> 5 521 kr/person och 2 443 kr/barn. Kontakta oss på bokning@ripan.se för att boka din resa nu! 

I paketet ingår

Tre nätter med del i dubbel- eller familjerum, halvpension, skogstur med hundspann & en entrébiljett till Aurora Spa inkl. sparitualen Stävan. (Spa ritualen är ej inkluderad för barn).

Paketet är tillgängligt från början av december 2022 till mitten av april 2023 med reservation för ändringar. Paketet går att komplettera med extra nätter och övriga aktiviteter.

Läs mer om paketet här –> Vinterweekend

Boka din vinterweekend genom att kontakta bokning@ripan.se eller 0980–630 00.

  • skogstur med hundspann

    Skogstur med hundspann.

  • skoter

    Området runt Camp Ripan är en gigantisk upplevelsearena, väl ur ett stort utbud av aktiviteter t.ex. skoter safari.

  • aurora spa

    Aurora Spa – en upplevelse för alla sinnen. Foto: Björn Wanhatalo