Höstpaket

Upplev Kiruna med dess makalösa fjällvärld i sprakande höstfärger med vårt fyra dagars–paket. Ett paket fyllt av lappländska matupplevelser, vandring och avkoppling på prisvinnande Aurora Spa. Bor gör du bekvämt i hotellstugor och alla aktiviteter startar och avslutas direkt hos oss på Camp Ripan.

Du kommer att få göra en dagsutflykt till Abisko, en av Sveriges största nationalparker och sedan i ett fridfullt morgonlandskap få lära dig mer om samiska tankesätt och hur du kan ta in naturen runt omkring för att hitta en väg till inre ro. Vi kallar det samisk wellness. I Ripan Kitchen avnjuter du spännande rätter på lokala råvaror tillagade i ett av Sveriges mest klimatsmarta kök – ofta med en internationell och asiatisk touch.

Pris | 6 670:-/person

I paketet ingår tre nätters boende i delat dubbelrum med frukost, två kvällar med en tvårätters middag från vår á la carte-meny, två luncher (en på Camp Ripan och en på turen i Abisko), en entré till Aurora Spa inklusive sparitualen Stävan och turerna Sami Wellness and Vandringstur i Abisko.

Kontakta bokning@ripan.se eller 0980–630 00 för att boka ditt paket.

  • Bli ett med naturen i höst.
  • Bo bekvämt i privata hotellstugor med naturen runt hörnet