Välkommen till Camp Ripan och vårt hotell i Kiruna!

Hos oss hittar du mer än ett bekvämt boende med sköna sängar att sova i. Våra hotellrum har vi inrett i mysiga små stugor med egen ingång och det beror på att Kiruna är en stor kommun till ytan så vi har plats att bygga på bredden istället för på höjden!
Och just det där med Kiruna är viktigt för oss. Vi vill att våra gäster ska känna att de befinner sig i Sveriges nordligaste stad och inte i ett hotell placerat var som helst i världen.
Våra stugor har vi också inrett med omsorg om och respekt för den region vi befinner oss i.
Vi har fyra olika rumstyper att välja mellan; Rievssat (dubbelrum med separata sängar), Kiruna (dubbelrum med king size-säng), Giron (med plats för fyra personer) och Riekko (dubbelrum med separata sängar som står i varsitt sovrum).
Alla våra rum har kabel-tv, telefon, internetuppkoppling och badrum med dusch och WC.
Självklart har vi också plats för dina fyrbenta vänner. Vi har speciella stugor där du kan ha med ditt husdjur, önskar du en sådan stuga meddela detta vid bokningstillfället.

Återigen, välkommen att bo hos oss i Kiruna!

 

Hotellstuga Giron

Camp_Ripan_Stay_Room_Giron_1_PHOTO_Hans-Olof_Utsi_WEBB-500x500
Hotellstuga Giron

Giron är en hotellstuga som består av två rum med ett litet kök. Det mindre sovrummet har två sängar varav en är en så kallad väggsäng som går att fälla upp. Det andra rummet är kombinerad kokvrå, allrum och sovrum med dubbelsäng som går att separera. Allt som allt finns plats för fyra personer.

Hotellstuga Kiruna

Camp_Ripan_Stay_Room_Kiruna_04_PHOTO_Bjorn_Wanhatalo_WEBB-500x500
Hotellstuga Kiruna

Kiruna är en hotellstuga med dubbelrums standard. Dubbelsängen är av modellen kingsize, vilket betyder att den inte går att sära på. Vill man sova i separata sängar kan man istället boka hotellstuga Giron. Alla våra dubbelrum har badrum med dusch och toalett, kabel-TV, telefon och internetuppkoppling. Bilen parkerar du alldeles utanför din egen stuga. I direkt …

Camp_Ripan_Stay_Room_Kiruna_04_PHOTO_Bjorn_Wanhatalo_WEBB-500x500

Camping

Camp_Ripan_Stay_Camping_9755_PHOTO_Jonas_Sundberg_WEBB-500x500
Camping

Camp Ripans camping är det ultimata alternativet för dig som vill uppleva den storslagna naturen, men ändå ha tillgång till stadens shopping. Hos oss bor ni naturskönt med närhet till motionsspår och…