Skidåkning, snöskor och isklättring

På våra arktiska breddgrader har snöskor och längdskidåkning länge varit ett transportsätt för att ta sig fram i meterdjup snö. För nutidsmänniskan är det inte längre livsviktigt att kunna men båda fortskaffningsmedlen är fortfarande ett lätt och smidigt, och framför allt ett härligt sätt att ta sig ut i naturen. Att i egen takt få glida fram på skidor eller vandra runt på snöskor i lågfjällsterrängen kring Kiruna blir till en spännande upptäcktsresa i en arktisk vintervärld. Vill du testa på ett adrenalinfyllt äventyr? Isklättring är en utmaning som garanterat gör att det pirrar i magen, låt oss ta med dig på ett adrenalinfyllt äventyr på vårt isfall precis bredvid Camp Ripan.

Skid- och naturtur i Kiruna

 Följ oss för att åka längdskidor på de fina skidspåren i Kirunas omgivningar. Längden på turen är beroende på dina skidkunskaper. Vi tittar på djur och natur och guiden berättar om området och lär dig skidteknik medan vi åker.  Vi tar er ut i Kirunas längdskidspår för en förmiddags-tur i terrängen. Runt Kiruna finns många fina skidspår och …

Isklättring i Kiruna

Har du det som krävs för att nå toppen? Låt oss ta med dig på ett adrenalinfyllt äventyr på vårt isfall precis bredvid Camp Ripan.

Skidtur i Abiskofjällen

Join us on a tour to ski in Abisko enjoy the beautiful mountain areas, learning about the nature in the area. We ski long or short depending on your skills and enjoy the nature around us in the national park.

Träningshelg – längdskidor

En träningsweekend på Camp Ripan är perfekt för dig som vill varva skidåkning på natursnö med god mat, härliga spabad och skön avkoppling!

Stadsberget Luossavaara – nära och bra

Camp Ripan har ett exklusivt läge nära Kirunas slalombacke. Kirunas stadsberg ligger i direkt anslutning till stan. Det är…