Whiskeyprovning i Andrummet

Prova whiskyundret från Höga Kusten! Den 26 oktober får vi besök av Peter Söderlind som är Brand Manager på High Coast Distillery. Han kommer att guida oss igenom fem whiskysorter som var och en bär på en spännande historia.

Det blir fakta och skrönor i en underhållande ton kring det whiskydestilleri som rönt stora framgångar både i Sverige och internationellt. Här får ni veta hur klimatet och noggrannheten hjälper till att utveckla en whisky i världsklass. Räkna med gott i glasen och berättelser från platsen där en gång världens största timmerskilje låg, i hjärtat av Ådalen. Väl mött! /Peter

Vad | Whiskyprovning i Andrummet, fem sorters whiskey
När | 26 oktober kl. 17.00
Pris | 325 kr
Materbjudande | 10% på mat i vår restaurang för de whiskeyprovare som vill förboka bord, säg till vid bokning
Boka | bokning@ripan.se eller 0980–630 00
Sista anmälningsdag | 22 oktober