Torsdagar på terassen

Gör torsdagarna till något extra denna sommar på Camp Ripan! Från den 11 juli till 8 augusti bjuder vi in till avkopplande kvällar på vår terrass med musikunderhållning från trubaduren Anders Karkea. Varje torsdag klockan 18.00 väcks terrassen till liv under Anders melodiska toner, med utomhusuppträdanden om vädret tillåter, annars spelar han inomhus.

Anders kickar igång varje kväll med ett engagerande livemusikquiz där det handlar om att gissa låt och artist. Testa dina musikkunskaper och tävla om ett pris bestående av en spaentré för två personer i sommar medan du njuter av atmosfären. Vare sig du är lokalbo som besöker oss för en trevlig kväll eller en hotellgäst som bor en längre stund hos oss, är dessa torsdagskvällar perfekta för att njuta av god musik och trevligt sällskap i hjärtat av Kirunas vackra landskap.

Kom och slappna av, sjung med och låt de ljumma kvällarna fyllas med musik och skratt på Camp Ripans terrass. Vi ser fram emot att välkomna er till en sommar med minnesvärda torsdagskvällar!

När | Torsdagar under perioden 11/7 till 8/8
Tid | Musikquizet startar 18.00, sedan spelar Anders till och från under kvällens gång
Pris | En person vinner spaentré för två personer i sommar varje torsdag
Förboka bord | bokning@ripan.se eller 0980–630 00