Yinyoga, spa och frukost

Gör onsdag till veckans höjdpunkt genom att starta dagen i hälsans tecken med ditt val av yoga, spa och frukost. Yogan startar 1/12 och pågår fram till 2/3 – 2022.

Dags för en ny vana?

Börja onsdagen med att anlända till vårt spa 07.30 för en timmes yinyoga med instruktör Ulla Lindh. En timme som lugnar ditt sinne och revitaliserar din kropp. Bege dig sedan till vår restaurang för att äta från vår uppdukade frukostbuffé innan du eventuellt återvänder till Aurora Spa för ett par timmar för att släppa på eventuell återstående stress som ännu huserar i din kropp.

Alternativet att njuta av Aurora Spa direkt efter yogapasset för de som hellre önskar det finns också. Smoothies, juice och mindre tilltugg finns till försäljning i baren.

 

Pris

Yoga 130 kr

Yoga + frukost 250 kr

Yoga + spa 550 kr

Yoga + spa + frukost 650 kr

Yinyogan bokas via knappen nedan och önskar du addera frukost, lunch eller spa på din bokning mejlar du bokning@ripan.se för att förboka och betalar sedan i kassan på spat vid din ankomst.

Boka tid

 

Yinyoga med Ulla Lindh

Vi fokuserar på yin-delarna i kroppen såsom skelett, bindväv, ligament och inre organ. De mycket enkla ställningarna utförs alltid liggande eller sittande. Till skillnad från de flesta andra yogastilar låter yinyogan dina muskler slappna av helt.
Du stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro – mindfulness. I yinyogan stretchar och drar vi inte, fokus ligger på att slappna av med hjälp av andningstekniker och låta kroppen vara, på så sätt kommer vi djupare in i så kallad passiv stretch. Yinyoga är ett utmärkt komplement till annan fysisk aktivitet såsom löpning, styrketräning och andra mer dynamiska yogastilar.

Yinyoga passar alla människor och kroppar, den är särskilt effektiv för stela personer. Den har visat sig hjälpa mot ryggvärk, knä och/eller nackproblem och även för en stressad och snabb livsstil med för höga krav. Denna yoga öppnar sakta upp stela höfter, baksidor av ben och vader som blir smidigare och mer elastiska. Yinyogan fyller hela dig med ny energi (kallas qi eller prana) och lugnar ditt sinne.

  • Yoga
  • Yogakuddar
  • Yogagardin