Kock

Camp Ripan är en modern, nyskapande upplevelseanläggning med Kirunas magnifika natur alldeles runt hörnet. Vi är ett familjeägt företag och vi som arbetar här vill ge våra gäster det bästa Kiruna har att erbjuda när det kommer till värdskap, komfort, mat, dryck, aktiviteter och upplevelser. Nu söker vi dig som förutom ett roligt och utmanande arbete är redo för storslagen fjällvärld, sprakande norrsken och fantastiska fritidsaktiviteter. 

I hjärtat av Camp Ripan finner du vår restaurang där vi erbjuder frukost, lunch och middag samt möjlighet för större arrangemang.   Inspirationen är hämtad ur stadens tre kulturer – den svenska, den samiska och den tornedalska och det är detta som genomsyrar hela verksamheten. Vi hyser stor stolthet över vår höga nivå på maten i vår restaurang och söker därför en duktig kock som värderar att leverera högsta klass till våra gäster.

Om tjänsten

Som medarbetare i vårt kök på Camp Ripan är du en stor del i det som gör att gästerna får en minnesvärd matupplevelse utöver det vanliga. Här representeras vår trekulturella region i form av noggrant utvalda råvaror i spännande smakkombinationer. Vi söker dig som trivs med att jobba i ett drivet arbetslag, där alla deltar och påverkar den kreativa processen, från idé till färdig produkt.  

Camp Ripans kök är ett av Sveriges mest klimatsmarta kök, här arbetar vi med den senaste tekniken för att minimera vår påverkan på miljön.  Vi väljer bl.a. svenskt, gärna norrländskt kött, tar tillvara på hela djuret, köper lokala bär, väljer ekologiskt och närodlat där det är möjligt, vi väger vårt avfall och arbetar ständigt för att minimera vår miljöpåverkan i vår matlagning.

Vi söker dig som är

  • Hållbarhetsmedveten
  • Kreativ
  • En lagspelare
  • Driven
  • Erfaren från branschen (minst 6 års erfarenhet varav 3 år från utbildning och 3 års arbetslivserfarenhet från á la carte-restaurang)

Meriterande

  • Kunskaper inom den lokala matkulturen och dess råvaror då detta är grunden i vår matfilosofi

Språkkunskaper

Goda kunskaper i svenska och engelska.  

Anställning

En tillsvidareanställning med en omfattning på 80–100% där arbetstiden är förlagd till både veckodagar och helger. Lön efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts när vi hittat rätt person. Vid frågor kontakta vår HR-koordinator Elin Bertilsdotter Karlsson på elin@ripan.se

Personalförmåner

Som tillsvidare-, visstids- eller provanställd på Camp Ripan har du fri träning (gym, yoga och annan gruppträning) hos flera olika gym och aktörer i Kiruna samt fritt bad på Simhallen. Utöver detta får du även din del av en padelbokning utan kostnad på våra egna banor och erhåller personalrabatt på inträde till Aurora Spa, mat i vår restaurang och varor i vår Sportshop.

Boende

Vi har flera olika personalboende, allt från rum i villa till modulhus i anslutning till vår anläggning och kan erbjuda rum utefter tillgång.

Ansök nu