Frukostvärdinna/värd

Camp Ripan är en modern, nyskapande upplevelseanläggning med Kirunas magnifika natur alldeles runt hörnet. Vi är ett familjeägt företag och vi som arbetar här vill ge våra gäster det bästa Kiruna har att erbjuda när det kommer till värdskap, komfort, mat, dryck, aktiviteter och upplevelser. Nu söker vi dig som förutom ett roligt och utmanande arbete är redo för storslagen fjällvärld, sprakande norrsken och fantastiska fritidsaktiviteter. 

I hjärtat av Camp Ripan finner du vår restaurang där vi erbjuder frukost, lunch och middag samt möjlighet för större arrangemang.   Inspirationen är hämtad ur stadens tre kulturer – den svenska, den samiska och den tornedalska och det är detta som genomsyrar hela verksamheten. Vi hyser stor stolthet över allt vi serverar och vår frukost är inget undantag.

Om tjänsten

Är du morgonpigg och redo att fånga dagen? Som frukostvärd/ värdinna i vår restaurang ser du till att våra gäster får en god start innan de beger sig vidare, oavsett om det är hemresa eller en storslagen naturupplevelse som står på schemat för dagen.  

Camp Ripan tar hållbarhet på allvar. På vår frukostbuffé finns inga exotiska frukter som färdats långväga  eller ägg som inte kommer från ekologiska gårdar med frigående höns. Vi väljer alltid ekologiskt och närodlat där det är möjligt, vi väger vårt avfall och arbetar ständigt för att minimera vår miljöpåverkan i vår hantering och tillagning av mat.

Vi söker dig som är

  • Flexibel
  • Effektiv
  • Lösningsorienterad
  • Initiativtagande
  • Redo att hantera ett högt tempo
  • Värdskapsorienterad

Meriterande

  • Tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen

Språkkunskaper

Goda kunskaper i svenska och/eller engelska. Övriga språk är meriterande.

Anställning

En visstidsanställning en med med en omfattning på80% som även innefattar arbete under helger. Lön efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts när vi hittat rätt person. Vid frågor kontakta vår HR-koordinator Elin Bertilsdotter Karlsson på elin@ripan.se

Personalförmåner

Som tillsvidare-, visstids- eller provanställd på Camp Ripan har du fri träning (gym, yoga och annan gruppträning) hos flera olika gym och aktörer i Kiruna samt fritt bad på Simhallen. Utöver detta får du även din del av en padelbokning utan kostnad på våra egna banor och erhåller personalrabatt på inträde till Aurora Spa, mat i vår restaurang och varor i vår Sportshop.

Boende

Vi har flera olika personalboende, allt från rum i villa till modulhus i anslutning till vår anläggning och kan erbjuda rum utefter tillgång.

Ansök nu
This image has an empty alt attribute; its file name is MG_4113___-1200x800.jpg