Curam-pass

Unna er grupp en stund av återhämtning och harmoni med ett stillsamt Curam-pass på vårt spa, under ledning av vår egen wellness– och hållbarhetskoordinator Jana Stridfeldt Bjuhr, som är speciellt utbildad i Curam-metoden. Denna unika aktivitet är perfekt för grupper som söker en gemensam upplevelse av ny kunskap, djup avslappning och välbefinnande.

Curam Recovery® är en återhämtningsklass där vi integrerar Curams statiska massagekoppar i olika (yin)positioner. För att effektivt jobba med din fascia och släppa på spänningar, öka flexibilitet & rörelse, förbättra cirkulationen, öka vätskeflödet samt hjälpa kroppen till bättre balans och återhämtning. Curam Recovery® kommer att ge dig en djup bindvävsmassage och lämna dig med en känsla av centrering, välbefinnande och lugn.

Det här är upplevelsen för er som söker en ny hälsofrämjande aktivitet att prova tillsammans samtidigt som ni garanterat kommer hem med några nya kunskaper. Perfekt att kombinera med en hälsofrukost och antingen spa, föreläsning eller varför inte både och tillsammans på Aurora Spa.

Kontakta oss så hjälper vi er vidare bokning@ripan.se eller 0980–630 00