Välkommen till Camp Ripan

i Kiruna, Swedish Lapland

Hållbarhet på största allvar

Överraska med ett presentkort

Det här är Camp Ripan!

Boende

Hos oss bor du bekvämt i stugor med hotellstandard med närhet till all service. Små privata oaser med egen ingång som inger känslan av att ha kommit hem.

Mat & dryck

Vi ger dig en måltidsupplevelse för alla sinnen – lagad på lokala och etiska alternativ med intentionen att göra minsta möjliga avtryck på handen som föder oss.

Aurora Spa

Vi har valt att inte stänga ute naturen utan snarare bygga in den till en naturlig del av vårt spa där du hela tiden rör dig mellan inne och ute, värme och kyla, mörker och ljus.

Upplevelser & aktiviteter

Området runt Camp Ripan är en gigantisk äventyrsarena med något för alla, stora som små och under vinter som sommar. Vänta inte med att boka, ditt nästa äventyr väntar!

Konferens

Ett lyckat möte ger långvariga effekter, låt oss på Camp Ripan skapa de bästa förutsättningar för just ditt möte och boka din nästa konferens hos oss.

Camp Ripan – Vi ger dig Kiruna

Kiruna erbjuder stor variation, allt från storslagen fjällvärld till spännande arkitektur, norrsken till midnattssol, snöfyllda hundspannsturer till islandshästar. Med ett fantastiskt läge i utkanten av Kirunas gamla stadskärna med utsikt över både fjällvärld och den milsvida skogen med dess vandringsstråk och skidspår kan vi erbjuda dig många timmar av härligt utforskande.

Läs mer om oss

​Pågående byggarbete i närheten av vår anläggning kan orsaka störande ljud. Vi ber så mycket om ursäkt för detta och tackar för er förståelse. Läs hela brevet från vår hotelldirektör Ida Johansson nedan.

Information

Berättelser

Frida berättar om familjeföretaget Camp Ripan i Husky Podcast

Hör historien om hur ett av landets mest miljövänliga hotell- och eventcentrum växer fram, hör om återvunnen mat, om att göra matjord i Kiruna, om Tornedalslåset och hur man bygger den perfekta spaanläggningen…

Läs berättelse

Tornedalslåset

Det fanns något specifikt och unikt med den tornedalska landsbygden, något som hållit i sig ända in i våra dagar, och det är användningen…

Läs berättelse

Det magiska norrskenet

Timmen började bli sen och höstkylan bet lite i kinderna när jag kom ut ur garaget. Min vana trogen kastade jag ett par blickar omkring mig för att se efter om allt i omgivningen…

Läs berättelse