Norrskensturer – höst

Den färgstarka hösten är en fantastisk årstid att uppleva norrskenet på. Här i Kiruna kan du se norrsken redan från slutet av augusti till början av april. Det bästa med att uppleva norrskenet på hösten är att du inte behöver klä på dig lika mycket som på vintern och norrskenet dansar och sprakar lika vackert under båda årstiderna.

Följ med på någon av våra norrskensturer för att uppleva det magiska norrskenet, våra norrskensturer börjar redan den 1 september.

 

 

Samisk Norrskenstur

En tysthet infinner sig och du hör ljudet av knarrande snö under kälken och renens knäppande klövar i vinterkvällen. Kylan biter i kinderna. Tänk dig en klar stjärnhimmels kväll långt i från stadens ljus och du kan ha turen att få se det majestätiska norrskenet i Sápmi.

Norrskensfototur

Scandinavian Photoadventures välkomnar dig till en oförglömlig tur på jakt efter norrskenet på de bästa platserna för norrskensfoto i Kiruna. Nybörjare eller mer…

Norrskenstur med middag i Abisko

Det här är en tur för dig som vill besöka Abisko men inte har tid att övernatta. Scandinavian Photoadventures tar dig med på en tur till Abisko…

Norrskenstur till häst

Vi hämtar upp dig på Camp Ripan och kör ut till vår gård väster om staden. Vi gör i ordning hästarna och beger oss ut…