Spavärdinna/värd

Camp Ripan är en modern, nyskapande upplevelseanläggning med Kirunas magnifika natur alldeles runt hörnet. Vi är ett familjeägt företag och vi som arbetar här vill ge våra gäster det bästa Kiruna har att erbjuda när det kommer till värdskap, komfort, mat, dryck, aktiviteter och upplevelser. Nu söker vi dig som förutom ett roligt och utmanande arbete är redo för storslagen fjällvärld, sprakande norrsken och fantastiska fritidsaktiviteter. 

Lockas du av ett varierande arbete i en fantastisk miljö där gränserna mellan inne och ute suddas ut? I vårt prisbelönta Aurora Spa får du just det, en anläggning där vi lyfter fram de tre framstående kulturerna i regionen samt kontrasten mellan ljus och mörker, björk och malm, midnattssol och norrsken. 

Om tjänsten

Här är din främsta uppgift att bidra till att gästens upplevelse blir något utöver det vanliga, hela vägen från entrén, genom de olika baden och basturna, via spa-ritual eller behandling, till servering i baren och med ett värdskap i världsklass. 

Vi söker dig som sätter gästens behov i första rummet och gör ditt yttersta för att ge dem en minnesvärd upplevelse. Du kommer att hantera kassasystem och försäljning av produkter, förbereda produkter till spa-ritualen samt enklare servering av mat och dryck i spa-baren. 

Det är meriterande om du har jobbat i spa-miljö tidigare men inget krav. 

Vi söker dig som är

  • Minst 18 år
  • Serviceminded
  • Värdesätter värdskap

Språkkunskaper

Pratar flytande svenska och engelska, övriga språkkunskaper är meriterande.

Anställning

En tillsvidareanställning med en omfattning på 50–80% där arbetstiden är förlagd till både veckodagar och helger. Lön efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts när vi hittat rätt person. Vid frågor kontakta vår HR-koordinator Elin Bertilsdotter Karlsson på elin@ripan.se

Personalförmåner

Som tillsvidare-, visstids- eller provanställd på Camp Ripan har du fri träning (gym, yoga och annan gruppträning) hos flera olika gym och aktörer i Kiruna samt fritt bad på Simhallen. Utöver detta får du även din del av en padelbokning utan kostnad på våra egna banor och erhåller personalrabatt på inträde till Aurora Spa, mat i vår restaurang och varor i vår Sportshop.

Boende

Vi har flera olika personalboende, allt från rum i villa till modulhus i anslutning till vår anläggning och kan erbjuda rum utefter tillgång.

Ansök nu
aurora spa