Sous Chef

Camp Ripan är en modern, nyskapande upplevelseanläggning med Kirunas magnifika natur alldeles runt hörnet. Vi är ett familjeägt företag och vi som arbetar här vill ge våra gäster det bästa Kiruna har att erbjuda när det kommer till värdskap, komfort, mat, dryck, aktiviteter och upplevelser. Nu söker vi dig som förutom ett roligt och utmanande arbete är redo för storslagen fjällvärld, sprakande norrsken och fantastiska fritidsaktiviteter. 

I hjärtat av Camp Ripan finner du vår restaurang där vi erbjuder frukost, lunch och middag samt möjlighet för större arrangemang.  Här representeras vår trekulturella region i form av noggrant utvalda råvaror i spännande smakkombinationer. Vi hyser stor stolthet över vår höga nivå på maten i vår restaurang och söker därför en duktig sous chef att bidra till att våra gäster får en minnesvärd matupplevelse som utöver det vanliga.

Camp Ripans kök är ett av Sveriges mest klimatsmarta kök, här arbetar vi med den senaste tekniken för att minimera vår påverkan på miljön. Vi köper enbart in svenskt kött, ofta norrländsk och lägger stor vikt vid att så många som det är möjligt av våra övriga råvaror ska vara ekologiska och/eller närproducerade.

Om tjänsten

Vi söker nu dig som trivs med att jobba i ett drivet arbetslag, där alla deltar och påverkar den kreativa processen, från idé till färdig produkt.  

Som sous chef fungerar du som en arbetsledare som coachar, inspirerar och leder teamet i köket, tar ansvar för den löpande driftens ekonomi och tillsammans med kökschefen ansvarar du för kvalitet, smaker och en fortsatt hållbar utveckling.

Här jobbar du aktivt med råvarukontroll, HACCP, prepp samt är delaktig i planering och utveckling av menyer samt vid genomförande av olika event.

Vi söker dig som

  • Har ett levande intresse för yrket
  • Är en naturlig ledare
  • Är driven
  • Har erfaren från branschen (minst 6 års erfarenhet varav 3 år från utbildning och 3 års arbetslivserfarenhet från á la carte-restaurang)

Meriterande

  • Kunskaper inom den lokala matkulturen och dess råvaror då detta är grunden i vår matfilosofi. Ett intresse av att spendera din fritid i närområdet med allt vad det har att erbjuda ser vi positivt på. 

Språkkunskaper

Goda kunskaper i svenska och engelska.  

Anställning

En tillsvidareanställning med en omfattning på 100% där arbetstiden är förlagd till både veckodagar och helger. Lön efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts när vi hittat rätt person. Vid frågor kontakta vår HR-koordinator Elin Bertilsdotter Karlsson på elin@ripan.se

Personalförmåner

Som tillsvidare-, visstids- eller provanställd på Camp Ripan har du fri träning (gym, yoga och annan gruppträning) hos flera olika gym och aktörer i Kiruna samt fritt bad på Simhallen. Utöver detta får du även din del av en padelbokning utan kostnad på våra egna banor och erhåller personalrabatt på inträde till Aurora Spa, mat i vår restaurang och varor i vår Sportshop.

Boende

Vi har flera olika personalboende, allt från rum i villa till modulhus i anslutning till vår anläggning och kan erbjuda rum utefter tillgång.

Ansök nu