Servitris/servitör

Camp Ripan är en modern, nyskapande upplevelseanläggning med Kirunas magnifika natur alldeles runt hörnet. Vi är ett familjeägt företag och vi som arbetar här vill ge våra gäster det bästa Kiruna har att erbjuda när det kommer till värdskap, komfort, mat, dryck, aktiviteter och upplevelser. Nu söker vi dig som förutom ett roligt och utmanande arbete är redo för storslagen fjällvärld, sprakande norrsken och fantastiska fritidsaktiviteter. 

I hjärtat av Camp Ripan finner du vår restaurang där vi erbjuder frukost, lunch och middag samt möjlighet för större arrangemang.   Inspirationen är hämtad ur stadens tre kulturer – den svenska, den samiska och den tornedalska och det är detta som genomsyrar hela verksamheten. Restaurangen och vår kvällsservering är en stor och viktig del av detta.

Om tjänsten

Har du en passion för service och värdskap och är redo för en fartfylld vintersäsong i en fantastisk miljö?  

Du som söker har en vilja att lära kombinerat med en nyfikenhet och intresse för mat och dryck, allt för att gästen ska få med sig en känsla av att de fått något alldeles extra efter en vistelse hos oss.  

Tidigare erfarenhet av servering och kassahantering är meriterande. Här kan tempot vara högt och du behöver vara beredd att kunna rycka in där det behövs. 

Vi söker dig som är

  • Erfaren inom branschen
  • Flexibel
  • Prestigelös
  • Effektiv
  • Van vid att jobba i ett emellanåt högt tempo
  • Lagspelare

Språkkunskaper

Flytande svenska och/eller engelska i tal är ett krav, övriga språkkunskaper är meriterande.  

Anställning

En tillsvidareanställning med en omfattning på 90% där merparten av arbetstiden är förlagd till kvällar som även infaller på helger. Lön efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts när vi hittat rätt person. Vid frågor kontakta vår HR-koordinator Elin Bertilsdotter Karlsson på elin@ripan.se

Personalförmåner

Som tillsvidare-, visstids- eller provanställd på Camp Ripan har du fri träning (gym, yoga och annan gruppträning) hos flera olika gym och aktörer i Kiruna samt fritt bad på Simhallen. Utöver detta får du även din del av en padelbokning utan kostnad på våra egna banor och erhåller personalrabatt på inträde till Aurora Spa, mat i vår restaurang och varor i vår Sportshop.

Boende

Vi har flera olika personalboende, allt från rum i villa till modulhus i anslutning till vår anläggning och kan erbjuda rum utefter tillgång.

Ansök nu