Receptionist

Camp Ripan är en modern, nyskapande upplevelseanläggning med Kirunas magnifika natur alldeles runt hörnet. Vi är ett familjeägt företag och vi som arbetar här vill ge våra gäster det bästa Kiruna har att erbjuda när det kommer till värdskap, komfort, mat, dryck, aktiviteter och upplevelser. Nu söker vi dig som förutom ett roligt och utmanande arbete är redo för storslagen fjällvärld, sprakande norrsken och fantastiska fritidsaktiviteter. 

I receptionen på Camp Ripan är du den första våra gäster möter när de kommer och här ska de känna den varma stämningen som råder över hela anläggningen. Vi söker nu dig som är redo att ge allt för att skapa magiska möten med våra gäster.

Om tjänsten

Här jobbar vi med värdskap på hög nivå och delar gärna med oss av våra egna erfarenheter av vår unika miljö och våra olika kulturer. Tempot är emellanåt högt och det är viktigt att du som person kan hantera stressiga situationer och ha flera bollar i luften samtidigt. 

Dina arbetsuppgifter är bl.a att via telefon, mail och över disk ta emot bokningar på logi, spa, aktiviteter och andra säsongsaktuella erbjudanden, vara gästen behjälplig vad gäller frågor och önskemål kring deras vistelse hos oss. 

Vi söker dig som

  • Är en lagspelare
  • Vågar visa din personlighet
  • Sätter gästerna först
  • Värderar ett gott värdskap
  • Är flexibel
  • Är stresstålig

Meriterande

  • Erfarenhet av receptionsarbete eller liknande är ett plus men för oss är din personlighet och din förmåga att alltid sätta gästens behov först det viktiga. 

Språkkunskaper

God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, övriga språkkunskaper är meriterande.

Anställning

En tidsbegränsad visstidsanställning t.o.m 31/3-24 med chans till förlängning. Omfattning på 80% där arbetstiden är förlagd till både veckodagar och helger. Lön efter överenskommelse. Tillträde så fort som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts när vi hittat rätt person. Vid frågor kontakta vår HR-koordinator Elin Bertilsdotter Karlsson på elin@ripan.se

Personalförmåner

Som tillsvidare-, visstids- eller provanställd på Camp Ripan har du fri träning (gym, yoga och annan gruppträning) hos flera olika gym och aktörer i Kiruna samt fritt bad på Simhallen. Utöver detta får du även din del av en padelbokning utan kostnad på våra egna banor och erhåller personalrabatt på inträde till Aurora Spa, mat i vår restaurang och varor i vår Sportshop.

Boende

Vi har flera olika personalboende, allt från rum i villa till modulhus i anslutning till vår anläggning och kan erbjuda rum utefter tillgång.

Ansök nu