Coltings nakna hälsan 2023

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN TILL ÅRETS FÖRELÄSNINGSTURNÉ

Tid | Föreläsningen startar 18.00 och beräknas vara slut runt 21.00.

Plats | Vargens aula på Vaktgatan 7

Pris | 395 kr

Boka | Via denna länk. För större grupp eller företagsbokningar, maila jonas@colting.se för pris och faktura.

Ni vet sådana där feelgoodiga föreläsningar där man får massera sin vänstra stolsgrannes rygg för att därefter berätta om sina ”livsdrömmar” för sin högra stolsgranne och sedan ställa sig upp i grupp och tillsammans leka eller tjoa på kommando, som uppsluppet vuxendagis badande i fredagsmys och kravlöst gilla läget för nya normala är det nya vanliga och allt jobbigt är stress och man ska ju njuta av livet så ta en bulle till!

Den här föreläsningen är INTE en sådan!

Av allt det vi själva tycker att vi är så är vi mest av allt ett djur. Det mänskliga djuret. Ett stenhårt primaldjur med nästintill outsinlig potential till uthållighet, styrka, vitalitet och funktionalitet. Ändå är vi idag den livsstilssjukaste och mest olyckliga generation människor som någonsin levt! Vi är det enda djuret som har glömt hur det ska leva.

Vi vet inte längre vad vi ska äta.
Vi vet inte längre hur vi ska röra på oss.
Vi vet inte längre hur vi ska vila.
Vi vet inte längre vad som är viktigt eller inte.
Vi vet inte längre vad som är bra och hälsosamt och vad som är farligt och dåligt.
Vi tycks ha förlorat vår livsviktiga självbevarelsedrift.
Vår bekvämlighet har blivit ohälsosamt obekväm.

Allt ”vi” tror att vi lärt oss under de senaste 50 åren verkar samtidigt ha inneburit att vi glömt de senaste 500 000 årens självklarheter från att vara det mänskliga djuret.

Vill du höra om hur man tar makten över sin egen hälsa? Hur man ger sig själv de bästa förutsättningarna för ett friskt och funktionellt åldrande? Hur man kan maximera sin prestation både fysiskt och mentalt? Då är det här kvällen där du får den osminkade och politiskt inkorrekta versionen som är Jonas Coltings signum! En kväll med information, med inspiration och med provokation. Det här är en föreläsning för de som lider av den kognitiva dissonansen från insikten att vi som kollektiv mår så dåligt trots att vi har det så bra.

”Grymt bra föreläsning! Fartfyllt och innehållsrikt. När man kan hålla intresset uppe i 2,5 timmar i streck, då är det bra. Imponerande!”

– Perry

”Tack för en fantastiskt inspirerande föreläsning igår i Stockholm! Full energi från minut ett!”

-Stefan

”Tack Jonas Colting för en mycket inspirerande och kraftgivande föreläsning igår. Du är modig och gör skillnad med din rättframhet och du är ofantligt rolig samtidigt. Du tände den mentala vinnarskallen i mig som slumrat i många år nu, och lusten att börja springa igen! Tack!

 Josefin

”Underbart inspirerande kväll med den ojämförlige Jonas Colting. En oförglömligt motiverande föreläsning i rasande tempo!”

– Cecilia