Bartender

Camp Ripan är en modern, nyskapande upplevelseanläggning med Kirunas magnifika natur alldeles runt hörnet. Vi är ett familjeägt företag och vi som arbetar här vill ge våra gäster det bästa Kiruna har att erbjuda när det kommer till värdskap, komfort, mat, dryck, aktiviteter och upplevelser. Nu söker vi dig som förutom ett roligt och utmanande arbete är redo för storslagen fjällvärld, sprakande norrsken och fantastiska fritidsaktiviteter. 

I hjärtat av Camp Ripan finner du vår restaurang och bar där vi erbjuder frukost, lunch och middag samt möjlighet för större arrangemang.   Inspirationen är hämtad ur stadens tre kulturer – den svenska, den samiska och den tornedalsfinska och det är detta som genomsyrar hela verksamheten. Så även i baren och våra drinkar. Är du vår nästa bartender?

Om tjänsten

Vi söker en erfaren bartender till oss på Camp Ripan. Baren ligger i anslutning till både reception och vår à la carte-restaurang. Här serveras varm och kall dryck, lokala cocktails, öl, vin men även snacks och fika finns till försäljning. Under kvällsservice hjälper du både gäster i baren samt dina kollegor i restaurangen med dryck till middagsserveringen. Du sätter alltid gästen i första rummet och jobbar i enlighet med Camp Ripans värdegrund. 

Vi söker dig som är

  • Prestigelös
  • Stresstålig
  • Serviceminded

Språkkunskaper

Flytande svenska och/eller engelska i tal är ett krav, övriga språkkunskaper är meriterande.  

Anställning

En tillsvidareanställning med en omfattning på 90% där merparten av arbetstiden är förlagd till kvällar som även infaller på helger. Lön efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts när vi hittat rätt person. Vid frågor kontakta vår HR-koordinator Elin Bertilsdotter Karlsson på elin@ripan.se

Personalförmåner

Som tillsvidare-, visstids- eller provanställd på Camp Ripan har du fri träning (gym, yoga och annan gruppträning) hos flera olika gym och aktörer i Kiruna samt fritt bad på Simhallen. Utöver detta får du även din del av en padelbokning utan kostnad på våra egna banor och erhåller personalrabatt på inträde till Aurora Spa, mat i vår restaurang och varor i vår Sportshop.

Boende

Vi har flera olika personalboende, allt från rum i villa till modulhus i anslutning till vår anläggning och kan erbjuda rum utefter tillgång.