Upplev mötet mellan våra lokala råvaror och anrika asiatiska rätter i denna eleganta 5–rätters fusionmeny som serveras med start 17.00 och framåt den 27 oktober. Asiatiskt på vårt sätt <3 Begränsat antal platser, hett tips är att boka i god tid!
MENY |
– Sashimi på Fröyalax med wasbimajonnäs, togarashi, gari och picklad shimejisvamp
– Misosoppa med shiitake, röding och wakamesallad
– Hälleflundra Tonkatsu med sweet chili, forellrom och pak choi
– Kushiyaki på ox-och fläskfilé med bibimbap och marinerat ägg
– Matchate créme brûlée med yuzu sorbet och sesamflarn
VEG MENY |
– Vegan Sashimi på vattenmelon med wasabimajonnäs, gari och picklad shimejisvamp
– Misosoppa med shiitake, rökt tofu och wakamesallad
– Ostronskivling Tonkatsu med sweet chili, pak choi och tångkaviar
– Tofu Yakitori med bibimbap, marinerat ägg och koriander
– Matchate créme brûlée med yuzu sorbet och sesamflarn
PRIS |
795:- per person
BOKA |
bokning@ripan.se eller 0980–630 00
