Konferenspaket

Kiruna tillhör en av Sveriges mest expansiva regioner, Malmfälten. Men här finns inte bara ett intressant näringsliv att besöka, området har mycket annat att erbjuda. Ta del av vårt trekulturella samhälle där den samiska, tornedalska och svenska kulturen levt sida vid sida ända sedan stadens födelse. Camp Ripan samarbetar med flera etablerade lokala turistentreprenörer och vi kan erbjuda dig och dina kollegor ett stort aktivitetsutbud som ger din konferens det där lilla extra som inte hör vardagen till. Åk hundspann, besök ett sameviste, lär dig mer om rymden, upplev norrsken eller gör en gastronomisk rundresa i vårt lokala skafferi med internationell prägel.
Låt oss på Camp Ripan hjälpa dig att skräddarsy din konferens så att den passar dig och dina kollegor på bästa sätt och så att ni får ut så mycket som möjligt av er vistelse hos oss. Eller varför inte förlägga din kick-off här? Vi hjälper dig gärna med det också.

Här nedan har vi tagit fram ett konferenspaket med spa. Läs och inspireras, kanske är det ett konferensupplägg som passar just dig och dina kollegor.  Välkommen!

 

Konferens – 1 dag

Mötesrummet står till ert förfogande hela dagen. Använd dagen som det passar er bäst. Sitt vid konferensbordet eller ta en inspirerande promenad i de vintervackra omgivningarna och låt idéerna flöda fritt. För- och eftermiddagsfika serveras i vår restaurang, likaså lunchen som består av två rätter.
Pris från 565 SEK/person (inkl. moms).

 

 

Konferens med spa

Kombinera er konferens med ett besök i vårt Aurora Spa!

En konferens kan se ut på många olika sätt och vi har tagit fram ett paket som vi tror kommer att generera ett mervärde till ert företag.
De bästa idéerna brukar födas i stunden och är sällan platsbundna. Varför inte förflytta en del av ert möte till en härligt avkopplande miljö där kreativiteten kan flöda fritt mellan bastubad, poolhäng och uppfriskande drycker i sköna stolar med vacker utsikt genom panoramafönster?

Konferenspaket med spa är för en och en halv dag men alldeles utmärkt att bygga ut med en halvdags lagstärkande gruppaktiviteter och en god middag i Restaurang Ripan.
Läs mer om vårt konferenspaket med spa här!

Varmt välkomna till oss!