Lunch

Vi serverar en vällagad, näringsrik lunch varje vardag. Vi erbjuder även vegetariskt och vegansk lunch varje dag. Din lunch serveras på tallrik istället för buffé för att minska matsvinn. Om det blir kvar något på din tallrik så är du välkommen att ta med dig maten hem, annars tar vår moderna komposteringsmaskin hand om detta! Har du allergier? Fråga personalen så hjälper vi dig!

Dagens lunch serveras måndag – fredag kl. 11.00 – 14.00.

Lunchmeny v.38

Vi gör allt för att ni ska känna er trygga när ni äter hos oss. Många bord i restaurangen är därför stängda för att ni ska kunna hålla avstånd till övriga gäster, vi dukar endast vartannat bord och vi har gott om plats för att kunna sitta med bra avstånd.

• Hos oss sitter du luftigt i vartannat bord.

• Hos oss är det alltid bordserverad lunch och middag.

• Här håller vi avstånd med marginal.

 

COVID-19: Så här arbetar vi i restaurangen för att skydda dig och vår personal
Vi på Camp Ripan följer kontinuerligt utvecklingen av situationen runt COVID-19. Vår högsta prioritet är våra gästers och vår personals hälsa och välbefinnande. Vi har därför upprättat rutiner och planer för att säkerställa att vi gör allt vi kan för att våra gäster ska känna sig säkra när de bor hos oss eller besöker vår restaurang och spa. Läs mer om vad vi gör i restaurangen på länken ovan.

 

Vi hjälper er med lunchcatering

Erbjudande! Gratis utkörning inom Kiruna C, vid beställning av 10 luncher. Gäller måndag – fredag. Pris: 85 kr/lunch.

Boka: info@ripan.se 0980-63000.

catering lunch

 

Svanen logo   slow food sapmi   White guide