Matlagningsafton

Mat ska vara en upplevelse för alla sinnen, en kulinarisk resa i smaker, färger och former. Men viktigast av allt är att du ska känna var i världen du befinner dig. I vår region bjuder naturen på ett rikt skafferi med fantastiska råvaror, något vi alltid tar tillvara på och vill erbjuda dig som vår gäst.

Matlagningsafton i Andrummet

Er grupp samlas i Andrummet för att under en eftermiddag få en inblick i det norrländska köket. Gruppen blir guidad av en yrkeskock som berättar om maten och kulturen som växt fram här under många generationer.

Tillsammans lagar ni till delar av det som senare kommer att bli kvällens måltid. Den kommer att bestå av en trerätters gourmetmeny med tillhörande dryckespaket. Menyn är sammansatt av det bästa råvaror som finns i våra skogar, sjöar och älvar i de nordligaste delarna av Skandinavien.

Till middagen kommer vi att prata om de utvalda vinerna som serveras till varje rätt. Ni kommer att få med er kunskap om både mat och dryck som vi hoppas kan ge er inspiration även i vardagen.

Efter avslutad middag serveras kokkaffe direkt från den öppna elden och prat om mat och kultur kan fortsätta långt in på natten…

Pris  |  2 164 SEK/person exkl. moms
Pris  |  2 470 SEK/person inkl. moms
I priset ingår  |  Välkomstdrink med aptitretare, passande drycker till maten, kock/köksmästare, recept och kunskap
Deltagarantal  |  Endast tillgänglig på förfrågan och avser grupper om ca 7–12 personer
Boka  |  bokning@ripan.se eller +46(0)980–630 00