Jul & Nyår

Här kan ni läsa om allt roligt som händer på Camp Ripan i november och december. Vi passar även på att önska er alla en riktigt god jul <3

Julen är stulen

Med start i slutet av november drar vi i gång med vårt populära julbordskoncept ”Julen är stulen” där vi serverar en fyra-rätters plus en amuse-bouche vid er ankomst till vår lobby. Se hela menyn på länken ovan. Följande datum är för tillfället fullbokade 25/11, 2-3/12, 9-10/12, därför öppnar vi nu upp ett nytt datum, lördagen 17/12.

Boka ert bord via bokning@ripan.se eller 0980–630 00. 

Julen är stulen kan även cateras se meny, pris och info här.

 

Lucia – Hembakta lussekatter för avhämtning

Mysstämning på Lucia med hembakta lussekatter. Den 13/12 bakar vår Martina 500 st laktosfria exemplar för avhämtning. De kostar 35:-/st och förbokar gör ni via bokning@ripan.se eller 0980–630 00.

 

Jul i luckan – jullunch 

Den 16/12 kommer vi att servera ”Jul i luckan” mellan kl. 11.00 och 14.00. En stadig ström av juliga läckerheter kommer passera genom vår lucka under hela lunchen. Här kan ni se fram emot olika sorters sill och lax, julskinka, ren– och älgkorvar, våra hemgjorda köttbullar, prinskorvar, revbenspjäll, Janssons frestelse m.m. Julmust och kaffe ingår och såklart även ett avslutande gottebord. Som alltid, bara svenskt kött och så långt det går att få tag i – bara svenska övriga råvaror.

Vill ni vara säkra på att få plats får ni gärna förboka via bokning@ripan.se eller 0980–630 00 och kostar 395:-/person inkl. moms. Drop-in i mån av plats. 

Nyårscatering

För dig som hellre lägger tid på annat på nyårsafton. Vi erbjuder en tre-rättersmeny för avhämtning 525 kr eller 495 kr för vegetariskt alternativ. Maten cateras kall tillsammans med instruktioner för uppvärmning så att ni kan äta precis var och när ni själva önskar. Förboka via bokning@ripan.se eller 0980–630 00.

Jul- och nyårsfirande

På jul och nyårsafton har vi endast möjlighet att erbjuda bord åt våra boende gäster. Mer information kommer i vår gästbok för hotellgäster när det börjar närma sig.

Boka din vistelse

Har du inte bokat din vistelse än? Här hittar du mer information om och kan boka vårt julpaket och nyårspaket.Varmt välkomna att fira tillsammans med oss!

  • Duka julbord
  • Julen är stulen
  • Dukat julbord
  • Dukat mindre bord
  • Dukat bord
  • Snittar innan julbord
  • Glögg innan julbord