Jul & Nyår

Ska du bo hos oss i jul och undrar vad för roligt vi ska hitta på under jul– och nyårsafton? Mer information kommer i vår gästbok för hotellgäster när det börjar närma sig.

Utöver detta erbjuder vi även julbord i november och december, en traditionell jullunch och en tre–rätter nyårscatering, information om dessa finner ni nedan.

Jul i luckan

Den 15/12 kommer vi att servera ”Jul i luckan” mellan kl. 11.00 och 14.00. En stadig ström av juliga läckerheter kommer passera genom vår kökslucka under denna tid. Här kan ni se fram emot olika sorters sill och lax, julskinka, ren– och älgkorvar, våra hemgjorda köttbullar, prinskorvar, revbenspjäll, Janssons frestelse m.m. Vi avslutar med ett välfyllt och sött gottebord.

Och som ni kanske känner till vid det här laget, alltid svenskt och ofta norrländskt kött, och så långt det går att få tag i – bara svenska övriga råvaror.

Pris |

395 kr per person


Boka |

Jullunchen förbokas via bokning@ripan.se eller 0980–630 00. Drop-in i mån av plats. Varmt välkomna!

Nyårscatering

Låt någon annan stå för maten på årets sista dag och lägg er tid och energi på annat istället! För att underlätta er avhämtning och planering cateras nyårsmenyn kall tillsammans med medföljande instruktioner för uppvärmning när det passa bäst för er att äta. Menyn för i år hittar ni här.


Pris | 

3-rätters meny 695 kr, vegetariskt alternativ 595 kr.


Boka | 

Via bokning@ripan.se eller 0980- 630 00. Vid eventuella allergier samt val av vegetariskt alternativt meddela oss detta vid bokning.

  • Julen är stulen
  • Dukat julbord
  • Dukat mindre bord
  • Dukat bord
  • Snittar innan julbord
  • Glögg innan julbord