Catering & Fest

Låt maten komma till dig! Beställ maten från oss och lägg din tid på att umgås med gästerna i stället. Vi kan leverera både mat och personal till firmafesten, kundarrangemanget eller andra aktiviteter.

Vill du bjuda in till fest? Vi hjälper till att hitta den bästa lösningen för varje festtillfälle. Helarrangemang med underhållning eller enbart catering av festmaten? Alternativen är många!

Ska ni gifta er? Vi på Camp Ripan vill gärna vara med och göra er speciella dag till ett fint och vackert minne. Ingen kärlek är den andra lik och det är inget bröllop heller. Och det är väl en del av tjusningen, det blivande äkta paret kan planera sin egen högtidsdag precis som de själva vill ha den.

För alla event, stora som små som ni önskar fira hos oss har vi en egen bagare som skapar allt från födelsedagstårtor till bröllopstårtor för att ge det där lilla extra till ert speciella tillfälle. Tills vidare gäller dessa priser endast för servering på plats, ej catering. Se vår tårtmeny här.

Läs gärna mer om vad vi kan hjälpa er med när det kommer till catering, bröllop och fest!

Catering

Beställ maten från oss och lägg din tid på att umgås med gästerna i stället. Vi kan leverera både mat och personal till firmafesten, kundarrangemanget eller andra aktiviteter.

Bröllop

Ingen kärlek är den andra lik och det är inget bröllop heller. Och det är väl en del av tjusningen, det blivande äkta paret kan planera sin egen högtidsdag precis som de själva vill ha den. Vi på Camp Ripan vill gärna vara med och göra er speciella dag till ett fint och vackert minne.

Festarrangemang

Ni kan med förtroende lämna över festfixandet till oss, vare sig ni väljer att hålla festen hemma, hos oss eller i annan lokal. Vår festlokal kan ni abonnera för både stora och små grupper, 30-150 personer.