Catering & Fest

Cateringsnittar

Låt maten komma till dig! Varför ägna tid åt något som andra kan göra lika bra eller bättre. Beställ maten från oss och lägg din tid på att umgås med gästerna i stället. Vi kan leverera både mat och personal till firmafesten, kundarrangemanget eller andra aktiviteter.

Se våra bufféförslag här!

Välj mellan våra förrätter, varmrätter & efterrätter!
Det finns även möjlighet att även beställa från vår à la carte meny.

Hyra av utrustning
Vi hjälper dig med allt från bestick till trevliga serveringsfat. Se exempel på utrustning som vi kan hjälpa er med: Hyr  utrustning 

Boka catering: +46(0)980-630 00, bokning@ripan.se
Beställning av catering ska göras fem dagar innan önskat leveransdatum.

 


Festarrangemang drinks

Fest? Det fixar Camp Ripan.
Ni samlar ihop ett gäng med glada och trevliga människor, resten ordnar vi! Ingen fest är den andra lik, vi hjälper till att hitta den bästa lösningen för varje tillfälle. Helarrangemang med underhållning eller enbart catering av festmaten? Alternativen är många! Ni kan med förtroende lämna över festfixandet till oss, vare sig ni väljer att hålla festen hemma, hos oss eller i annan lokal. Vår festlokal kan ni abonnera för både stora och små grupper, 30-150 personer.

Kontakta oss så berättar vi mer:
+46(0)980-630 00,  bokning@ripan.se

 

 


Bröllop

wedding

Ingen kärlek är den andra lik och det är inget bröllop heller. Och det är väl en del av tjusningen, det blivande äkta paret kan planera sin egen högtidsdag precis som de själva vill ha den. Vi på Camp Ripan vill gärna vara med och göra er speciella dag till ett fint och vackert minne. Håll bröllopsmiddagen i vår restaurang eller varför inte i vårt Andrummet, en fristående byggnad intill vår huvudbyggnad som gjord för stämningsfulla arrangemang?

Tillsammans med det blivande brudparet planerar vi bröllopsfesten och försöker så långt det bara är möjligt att tillgodose parets önskemål när det gäller dekoration, underhållning, mat och dryck. Vi kan också hjälpa er att arrangera själva vigselakten. Gift er i vårt Andrum, iskyrkan i Jukkasjärvi, utomhus med vår vackra fjällvärld som fond, under norrskenets sprakande eller varför inte med mittnattsolens strålar flödande över bröllopssällskapet när paret svarar ja. Oavsett var ni än väljer att lova varandra kärlek kommer det att bli en minnesvärd dag för er och era gäster.

Vill ni veta mer, kontakta: carina@ripan.se