Jobba hos oss

Camp Ripan är en modern nyskapande upplevelseanläggning som ligger i Kiruna, med naturen runt hörnet och ett stenkast från centrum.
Vi är ett familjeägt företag och vi som arbetar här vill ge våra gäster det bästa Kiruna har att erbjuda när det gäller värdskap, komfort, mat, dryck, aktiviteter och upplevelser.

Våra gäster kan egentligen inte etiketteras, de kommer från hela världen! Äventyrslystna midnattssolsnjutande kompisgäng, friluftsälskande snölängtande barnfamiljer, norrskensfascinerade arkitekturintresserade par… Mixen av människor, kulturer och intressen ger vår anläggning en spännande internationell dynamisk och chosefri atmosfär.

I vårt arbete inspireras vi av närheten till den samiska fjällvärlden, det frodiga Tornedalen och Kiruna, en levande stad i ständig förändring. Våra tre kulturer utgör grunden för vår design och innovativa menyer. Som en svanen märkt anläggning jobbar vi nära naturen och det speglar sig även i vår meny där det närproducerade, lokala och ekologiska är i fokus.

 

 

Vill du jobba vintersäsong med oss? Vi söker nya kollegor!

 

Frukostvärdinna/värd – 2 tjänster

Du är morgonpigg, glad och serviceinriktad, allt på en och samma gång. Som frukostvärdinna/värd på Camp Ripan är du den första personen gästen möter på morgonen och ditt trevliga bemötande ger dem en god start på dagen som troligtvis är full av aktiviteter och upplevelser.

Du har ett intresse och en nyfikenhet för mat och fina uppläggningar då ditt arbete till största del handlar om hantering, uppläggning och påfyllning av livsmedel till vår frukostbuffé. Arbetet innebär oftast ett högt tempo som ställer krav på personlig effektivitet, kommunikation och ett fungerande teamarbete – Laget före jaget gäller!

Du talar svenska och engelska, övriga språkkunskaper är meriterande. Vi värdesätter din personlighet, effektivitet, samarbetsförmåga och din vilja att alltid sätta gästens behov i fokus!

Anställning: november-mars. 
Arbetstid: 
deltid/heltid.
Lön: 
enligt avtal.
Ansök:
anställning sker löpande

Är du den vi söker? Maila in din ansökan till: pia@ripan.se

 

Servitris/Servitör kväll – 2 tjänster

Som servitris/servitör på Camp Ripan trivs du i en miljö med högt tempo och en servicenivå i världsklass. Du har ett intresse och en nyfikenhet för mat och dryck och du vill, precis som vi, att gästerna ska få med sig en helhetsupplevelse som länge dröjer sig kvar i minnet och på smaklökarna.

Du arbetar i ett ambitiöst team som alltid strävar mot högre höjder, vi vill vara bäst! Din passion för service och värdskap är viktiga pusselbitar för oss i vårt arbete att nå dit. Du gillar ett omväxlande arbete, att få vara delaktig i hela verksamheten och trivs med att vara en i gänget.

Du talar god svenska och engelska, övriga språkkunskaper är meriterande. Erfarenhet av servering och kassahantering är ett plus men det viktigaste för oss är din personlighet, din vilja att lära och förmåga att alltid sätta gästens behov i fokus!

Anställning: november-mars. 
Arbetstid: 
deltid/heltid.
Lön: 
enligt avtal.
Ansök:
anställning sker löpande
Är du den vi söker? 
Maila in din ansökan till: pia@ripan.se

 

Receptionister – 2 tjänster

Som receptionist på Camp Ripan är du ansiktet utåt mot alla våra gäster och din arbetsplats är hjärtat i vår anläggning.  Din huvuduppgift är att ta emot gästerna, få dem att trivas och må bra under sin vistelse hos oss.  Du kommer att vara en viktig del i ett starkt team som arbetar med hög servicenivå i högt tempo när gäster från världens alla hörn besöker oss – Du är ett serviceproffs. Vår anläggning har många avdelningar och hos oss är du spindeln i nätet när det gäller information, bokning och kunskap om Camp Ripan. Vi ger dig en utmanande, utvecklande och givande arbetsplats under kommande vintersäsong.

God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, övriga språkkunskaper är meriterande. Erfarenhet är ett plus men det viktigaste för oss är din personlighet och förmågan att alltid sätta gästens behov i fokus!

Anställning: november-mars. 
Arbetstid: 
deltid/heltid.
Lön: 
enligt avtal.
Ansök: 
anställning sker löpande
Är du den vi söker?
 Maila in din ansökan till: wictoria@ripan.se

Vintervärd – 4 tjänster

Du som harett genuint intresse att alltid ”ge det lilla extra” för människor, som är stolt över Kiruna, dess natur, kultur och historia – det här är tjänsten för dig. Gästerna du möter kommer från hela världen och de vill uppleva allt vad vintern med dess snö och kyla har att erbjuda. Vi ser dig som en glad, utåtriktad och självgående person som alltid sätter gästernas välmående i fokus.

I ditt jobb som vintervärd jobbar du med att sälja och boka vinteraktiviteter, hyra ut fritidsutrustning och varma kläder för egna äventyr samt guidar våra gäster på snöskoturer och nybörjarkurser i längdskidåkning. I tjänsten som vintervärd ingår även dagar med transferkörning.

God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, övriga språkkunskaper är meriterande. B-körkort är ett krav. Erfarenhet från att guida gäster är ett plus men det viktigaste för oss är din personlighet, din nyfikenhet och vilja att alltid sätta gästens behov i fokus!

Anställning: november-mars. 
Arbetstid: 
deltid/heltid.
Lön: 
enligt avtal.
Ansök: 
anställning sker löpande
Är du den vi söker? Maila in din ansökan till: wictoria@ripan.se