Jobba hos oss

Camp Ripan är en modern nyskapande upplevelseanläggning som ligger i Kiruna, med naturen runt hörnet och ett stenkast från centrum.
Vi är ett familjeägt företag och vi som arbetar här vill ge våra gäster det bästa Kiruna har att erbjuda när det gäller värdskap, komfort, mat, dryck, aktiviteter och upplevelser.

Våra gäster kan egentligen inte etiketteras, de kommer från hela världen! Äventyrslystna midnattssolsnjutande kompisgäng, friluftsälskande snölängtande barnfamiljer, norrskensfascinerade arkitekturintresserade par… Mixen av människor, kulturer och intressen ger vår anläggning en spännande internationell dynamisk och chosefri atmosfär.

I vårt arbete inspireras vi av närheten till den samiska fjällvärlden, det frodiga Tornedalen och Kiruna, en levande stad i ständig förändring. Våra tre kulturer utgör grunden för vår design och innovativa menyer. Som en svanen märkt anläggning jobbar vi nära naturen och det speglar sig även i vår meny där det närproducerade, lokala och ekologiska är i fokus.

 

Redovisningsansvarig

Vill du jobba som redovisningsekonom på en dynamisk arbetsplats med stor öppenhet, framåtanda och ständig utveckling? 

Som redovisningsansvarig har du helhetsansvar för redovisningen på hotellet. Du kommer att arbeta i en bred roll som erbjuder stor variation med allt ifrån den löpande bokföringen till avstämningar, bokslut och rapportering. I ditt ansvar ingår även att vara delaktig i utveckling av processer och rutiner för redovisningen samt bistå i systemutveckling och löpande förbättringsarbete.

Vi ser gärna att du har en akademisk examen eller liknande utbildning inom ekonomi och redovisning samt 3-5 års arbetserfarenhet som redovisningsekonom. Du har god kunskap om ekonomiska flöden och har självständigt arbetat med årsbokslut och årsredovisning.

Camp Ripan är en modern nyskapande upplevelseanläggning som ligger i Kiruna, med naturen runt hörnet och ett stenkast från centrum.
Vi är ett familjeägt företag och vi som arbetar här vill ge våra gäster det bästa Kiruna har att erbjuda när det gäller värdskap, komfort, mat, dryck, aktiviteter och upplevelser.

Tillträde: Rekryteringsprocessen sker löpande. Anställning omgående.
Maila din ansökan till monica@ripan.se

Kontaktperson: Monica Lind; 0980-667 62

 

 

Vill du jobba i ett av Sveriges miljösmartaste kök?

Vårt arbete i restaurangen inspireras av närheten till den samiska fjällvärlden, det frodiga Tornedalen och Kiruna, en levande stad i ständig förändring. Vår mat utgår från dessa tre kulturer som är grunden för vår ständigt innovativa meny. Våra säsonger blandat med den växande lokalbefolkningen gör oss till en arbetsplats med stor variation där ingen dag ser ut som den andra.

Som en del av vårt kök på Camp Ripan är du den personen som ser till att gästerna får en minnesvärd matupplevelse som överträffar deras förväntningar. Du som person är drivande, har en bra samarbetsförmåga och engagemang. Köket är en plats där personalen gör skillnad tillsammans och är stolta över att vara en del av vårt team. Vi eftersträvar alltid en hög kvalitet i allt vi gör och detta ska även vara en självklarhet för dig.

Camp Ripans nyöppnade kök är modernt, effektivt och miljösmart. Här har du chans att jobba med den senaste utrustningen och miljösmart teknik, tillsammans med ett köksteam med mycket driv. Som en del i vårt arbetslag ser vi att du är intresserad av att arbeta hållbart med regionens fantastiska råvaror. Vi utbildar dig till ett hållbart och miljövänligt arbetssätt.

 

Frukostkock

Vi söker Dig som vill jobba som frukostkock i ett av Sveriges miljösmartaste kök.
Tjänsten är tillsvidare på hel- eller deltid.

 

Kock a la carte

Vi söker också Dig som vill jobba kvällar som a la cartekock, hel- eller deltid på tillsvidareanställning.

 

Rekryteringprocessen sker löpande.
Skicka din ansökan till: carina.hj@ripan.se

 

 

 

Vill du arbeta hos oss?

Vi är alltid intresserade av att känna till kompetent personal. Liksom servicebranschen i övrigt ändras vårt behov och man vet aldrig när vi behöver just dig och din kompetens. Om du tycker det verkar spännande att arbeta hos oss på Camp Ripan skicka gärna en intresseanmälan till:

Ida Paulsson, hotellchef:  ida@ripan.se

Välkommen med din ansökan!