Jobba hos oss

Camp Ripan är en modern nyskapande upplevelseanläggning som ligger i Kiruna, med naturen runt hörnet och ett stenkast från centrum.
Vi är ett familjeägt företag och vi som arbetar här vill ge våra gäster det bästa Kiruna har att erbjuda när det gäller värdskap, komfort, mat, dryck, aktiviteter och upplevelser.

Våra gäster kan egentligen inte etiketteras, de kommer från hela världen! Äventyrslystna midnattssolsnjutande kompisgäng, friluftsälskande snölängtande barnfamiljer, norrskensfascinerade arkitekturintresserade par… Mixen av människor, kulturer och intressen ger vår anläggning en spännande internationell dynamisk och chosefri atmosfär.

I vårt arbete inspireras vi av närheten till den samiska fjällvärlden, det frodiga Tornedalen och Kiruna, en levande stad i ständig förändring. Våra tre kulturer utgör grunden för vår design och våra innovativa menyer. Som svanenmärkt och hållbarhetscertifierad anläggning finns miljömedvetenheten alltid med oss i den dagliga driften, vi arbetar ständigt för att minimera negativ miljöpåverkan. Hänsyn till miljön speglar våra val när vi väljer leverantörer och råvaror till restaurangen såväl som när vi inreder anläggningen och väljer rengöringsmedel.

food and drink

 

Köksmästare

Camp Ripan söker en passionerad matlagare och erfaren köksmästare med en coachande ledarskapsstil som motiverar och inspirerar teamet i köket till att alltid leverera högsta kvalitet och service till våra gäster.

Vi söker dig som är kreativ, smaksäker och brinner för, att utifrån våra lokala råvaror, utveckla smakupplevelser både i vår restaurang och i andra festlokaler. Du är en närvarande ledare med delaktighet i den dagliga produktionen. Ditt menyskapande är kreativt och ständigt utvecklande.
Du har driv, engagemang och skapar optimala förutsättningar för att få hela personalstyrkan delaktig i utvecklingen av vår restaurangverksamhet. Du är övergripande ansvarig för kökets ekonomi med en god kontroll över kostnader och intäkter.

Camp Ripan är en resort med internationella gäster året runt.  Vi inspireras av närheten till den samiska fjällvärlden, det frodiga Tornedalen och Kiruna, en levande stad i ständig förändring. Vår mat utgår från dessa tre kulturer som är grunden för vår ständigt innovativa meny.
Vårt kök är ett av Sveriges mest klimatsmarta, utrustat med den senaste tekniken både vad gäller matlagning och miljö.

Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet från ledande befattning samt goda kunskaper i svenska och engelska.

 

Är du den vi söker?
Maila din ansökan till ida@ripan.se

Kontaktperson: Ida Paulsson, Hotellchef
Tel: 0980-667 56

 

Spa erbjudanden

Spaterapeut till Aurora Spa

Aurora spa har ett helt unikt koncept där vi ger våra gäster en oförglömlig upplevelse tack vare storytelling och ett fantastiskt värdskap.

På Camp Ripan vill vi lyfta fram de tre framstående kulturerna i Kiruna – den samiska, den tornedalsfinska och den svenska nybyggarkulturen. På Aurora Spa syns dessa  kulturer i allt från vår egentillverkade sparitual till inredning och musik. Vi arbetar mycket med kontraster mellan sommar och vinter, ljust och mörkt och såklart kontrasten mellan midnattssol och norrsken. 2020 vann Aurora Spa World Luxury Spa Awards i kategorin Worlds Most Unique Spa Experience i Europa och det är vi mycket stolta över.  Hela Camp Ripan jobbar hårt med att vara en hållbar turistanläggning och även på Aurora Spa stävar vi ständigt att förbättra vårt hållbarhetsarbete.

Vi söker nu dig som vill jobba som spaterapeut hos oss!  Du behöver ha en massage eller spaterapeututbildning då du kommer jobba både som spavärdinna och spaterapeut.
Förutom att ge gästen god service, vilket är en självklarhet ska du också jobba med ett genuint värdskap som överträffar varje gästs förväntningar under sitt besök på Aurora SPA.

Du är minst 18 år, pratar flytande svenska och engelska. Fler språk är meriterande. Tjänsten är deltid och innebär arbete på kvällar och helger.
Som spaterapeut hos oss har du möjlighet att hyra vårt behandlingsrum för att kunna ta emot egna kunder utanför din arbetstid.

 

I arbetsuppgifterna som spavärdinna ingår:

  • Hög servicenivå till våra gäster
  • Storytelling om Kiruna/Lappland
  • Kassahantering och arbete i vårt hotellsystem
  • Servering i bar
  • Tillverkning av produkter till vår sparitual
  • Beställningar och planering av inköp
  • Handledning av praktikanter och lärlingar samt introduktion av ny personal

 

I arbetsuppgifterna som spaterapeut ingår ovanstående samt:

  • Utföra spabehandlingar utifrån Camp Ripans koncept och jobba aktivt med omsorgsförsäljning.
  • Aktivt arbete med utveckling och kvalitetshöjning på våra spabehandlingar, vår sparitual och de produkter vi säljer.
  • Planerande och deltagande i olika event för våra gäster och representera Aurora Spa och Camp Ripan på olika mässor/evenemang.

 

Är du den vi söker?
Maila din ansökan och CV till: jana@ripan.se

Kontaktperson: Jana Bjuhr 0980-268101