Jobba hos oss

Camp Ripan är en modern nyskapande upplevelseanläggning som ligger i Kiruna, med naturen runt hörnet och ett stenkast från centrum. Vi är ett familjeägt företag och vi som arbetar här vill ge våra gäster det bästa Kiruna har att erbjuda när det gäller värdskap, komfort, mat, dryck, aktiviteter och upplevelser.

Våra gäster kan egentligen inte etiketteras, de kommer från hela världen! Äventyrslystna midnattssolsnjutande kompisgäng, friluftsälskande snölängtande barnfamiljer, norrskensfascinerade arkitekturintresserade par… Mixen av människor, kulturer och intressen ger vår anläggning en spännande internationell dynamisk och chosefri atmosfär.

I vårt arbete inspireras vi av närheten till den samiska fjällvärlden, det frodiga Tornedalen och Kiruna, en levande stad i ständig förändring. Våra tre kulturer utgör grunden för vår design och våra innovativa menyer. Som Svanenmärkt och hållbarhetscertifierad anläggning finns miljömedvetenheten alltid med oss i den dagliga driften, vi arbetar ständigt för att minimera negativ miljöpåverkan. Hänsyn till miljön speglar våra val när vi väljer leverantörer och råvaror till restaurangen såväl som när vi inreder anläggningen och väljer rengöringsmedel.

Säsongsanställning på Camp Ripan

Kanske du studerar och söker sysselsättning under sommaren eller är intresserad av att testa på något nytt i arbetslivet? Oavsett vilket är du varmt välkommen till oss. Många av våra idag fastanställda har börjat med en säsongsanställning av något slag.

Nedan kan ni se de tjänster som finns lediga under sommaren 2022. Vad de olika yrkena innebär kan ni läsa om längre ned på sidan. Har du frågor kring tjänsterna hör av dig till ansvarig chef listad per yrke eller till hotelldirektör ida.j@ripan.se om hänvisning saknas.

  • Servitris/servitör
  • Köksbiträden
  • Kockar
  • Hovmästare
  • Receptionister
  • Spavärdinna

Bli en permanent del av oss på Camp Ripan

Här finner du de för närvarande lediga tillsvidareanställningar som finns hos oss på Camp Ripan. Ta chansen och sök och bli en del av ett glatt gäng som värdesätter ett bra värdskap gentemot våra gäster och god kamratskap mot varandra.

Receptionist

Vi söker en glad och utåtriktad receptionist med en utmärkt organisationsförmåga. Som receptionist är du ansiktet utåt för alla våra gäster och din arbetsplats är i hjärtat av vår anläggning.  Din huvuduppgift är att ta emot gästerna, få dem att trivas och må bra under sin vistelse på Camp Ripan.  Du jobbar med värdskap och omsorgsförsäljning i fokus och tycker om att dela med dig av din lokala kunskap om Kiruna.

Som person är du en teamplayer och kommer vara en del av ett starkt team som arbetar med en hög servicenivå i högt tempo. Vår anläggning har många avdelningar och i receptionen är vi spindeln i nätet när det gäller information, bokning och kunskap om Camp Ripan. Detta gör oss till en givande och utvecklande arbetsplats där ingen dag är den andra lik. 

God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, övriga språkkunskaper är meriterande. Erfarenhet är ett plus men det viktigaste för oss är din personlighet och förmågan att alltid sätta gästens behov i fokus!

Om tjänsten

Vi har en ledig tillsvidareanställning på 80% och flera tjänster över sommaren.

Skicka din ansökan till fia@ripan.se

Food & Beverage Manager

Camp Ripan söker nu en Food & Beverage Manager som tillsammans med hotelldirektören utvecklar vår restaurangverksamhet och helhetsupplevelsen. Hos oss är fokus: värdskap, hållbarhet, gemenskap och kreativitet. Camp Ripan är ett Svanenmärkt hotell.

Som Food & Beverage Manager är du en teamplayer och bidrar till hotellets fortsatta utveckling genom att främja och aktivt delta i samarbete över avdelningarna. Du är van vid att arbeta mot tydliga mål, både ekonomiska och kvalitativa – du känner alltid ett stort ansvar för detta. Du är initiativtagande och proaktiv samtidigt som du älskar att möta människor. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har erfarenhet av en ledande befattning och en genuin passion för restaurangbranschen.

Som Food & Beverage Manager rapporterar du till hotelldirektören. Som person har du en gedigen kunskap om helheten i en restaurangupplevelse, brinner för ett genuint värdskap och har förmågan att stötta och coacha ditt team i rätt riktning. Du motiverar och inspirerar personalen till att leverera högsta kvalitet och service till våra gäster. Du lägger mycket fokus på att vara närvarande och leder ditt team genom att visa vägen.

Vi är ett familjeföretag och även om vi är stora vill vi behålla känslan av ´det lilla i det stora´. Hur kan vi framhäva allt som är unikt med oss och den arktiska vardagen på ett sätt som skapar en oförglömlig vistelse för gästen? Är du en naturlig ledare, driven, passionerad och kan se helheten då kan vi vara rätt för dig.

Om anställningen

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.

Information om rekryteringsprocessen och ansökan finns för denna tjänst hos Urvalet.

Kock

Som en del av vårt kök på Camp Ripan är du den personen som ser till att gästerna får en minnesvärd matupplevelse som överträffar deras förväntningar. Du som person är drivande, har en bra samarbetsförmåga och engagemang. Köket är en plats där personalen gör skillnad tillsammans och är stolta över att vara en del av vårt team. Vi eftersträvar alltid en hög kvalitet i allt vi gör och detta ska även vara en självklarhet för dig.

Camp Ripans kök är modernt, effektivt och miljösmart. Här har du chans att jobba med den senaste utrustningen och miljösmart teknik, tillsammans med ett köksteam med mycket driv. Som en del i vårt arbetslag ser vi att du är intresserad av att arbeta hållbart med regionens fantastiska råvaror.

Skicka din ansökan till ida.j@ripan.se

Hovmästare

Vi söker nu en drivande, organiserad hovmästare med utmärkta vinkunskaper. Du jobbar som ansiktet utåt i vår á la carte servering och har en genuin passion för att ge gästerna en fantastisk måltidsupplevelse. Som hovmästare på Camp Ripan är ditt fokus att driva verksamheten framåt med ditt värdskap gentemot personal och gäster. Du är en naturlig ledare och njuter av nya utmaningar. I din roll skapar du optimala förutsättningar för servisen att jobba som ett starkt team tillsammans och framför allt lära sig av din kunskap. Du har en stor erfarenhet i branschen samt erfarenhet av att leda ett team.

Vårt arbete i restaurangen inspireras av närheten till den samiska fjällvärlden, det frodiga Tornedalen och Kiruna, en levande stad i ständig förändring. I vårt mattänk har vi tagit vara på den inspiration som våra tre kulturer ger oss, den utgör grunden för vår ständigt innovativa meny. Camp Ripan är en upplevelse anläggning med gäster från världens alla hörn. Våra säsonger blandat med den växande lokala befolkningen gör oss till en arbetsplats med stor variation där ingen dag ser ut som den andra. Vår restaurang har 90 sittplatser men kan utökas till 200 platser vid större arrangemang.

Om anställningen

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 90%.

Sista ansökningsdag

Intervjuer sker löpande och anställningen tillsätts när vi hittat rätt person.

Skicka din ansökan till ida.j@ripan.se

Servitris/Servitör

Vill du jobba med service i världsklass? Som servitris/servitör på Camp Ripan trivs du i en miljö med högt tempo och en servicenivå i världsklass. Du har ett intresse och en nyfikenhet för mat och dryck och du vill, precis som vi, att gästerna ska få med sig en helhetsupplevelse som länge dröjer sig kvar i minnet och på smaklökarna.

Du arbetar i ett ambitiöst team som alltid strävar mot högre höjder, vi vill vara bäst! Din passion för service och värdskap är viktiga pusselbitar för oss i vårt arbete att nå dit. Du gillar ett omväxlande arbete, att få vara delaktig i hela verksamheten och trivs med att vara en i gänget.

Vi söker dig med god erfarenhet av a la carte servering och drycker samt talar god svenska och engelska. Övriga språk är meriterande.

Om anställningen

Vi har två lediga tillsvidareanställningar på 80%.

Skicka din ansökan till  ida.j@ripan.se

Frukost– och lunchvärdinna/värd

Du är morgonpigg, glad och serviceinriktad, allt på en och samma gång. Som frukost– och lunchvärdinna/värd på Camp Ripan är du den första personen gästen möter på morgonen och ditt trevliga bemötande ger dem en god start på dagen.  Du har ett intresse och en nyfikenhet för mat och fina uppläggningar då ditt arbete till stor del handlar om hantering, uppläggning och påfyllning av livsmedel till vår frukostbuffé. Du kommer även i viss utsträckning servera lunch till gäster i vår restaurang. Arbetet innebär oftast ett högt tempo som ställer krav på personlig effektivitet, kommunikation och ett fungerande teamarbete. 

Om anställningen

Vi har två lediga tillsvidareanställningar på 80%.

Skicka din ansökan till ida.j@ripan.se