Följ med oss på vägen mot Abisko

Vår norrskenstur, som tar dig mot Abisko, passar perfekt för såväl den lite mer äventyrlige resenären som fotografen med avancerade ambitioner. Tack vare sitt unika läge är Abisko en av de bästa platserna i världen för att få se och uppleva norrsken på.
Du blir upphämtad på Camp Ripan av din guide/chaufför som sedan på ett lugnt och säkert sätt lotsar dig genom natten i ditt sökande efter norrsken. På vår väg västerut från Kiruna mot Abisko, kommer vi att passera både små byar, stora myrar, frusna sjöar och vattendrag. På vår färd stannar vi till vid lämpliga utsiktsplatser och om det passar kanske vi tar en nattlig promenad ner till Torneträsks frusna strand.
Vi har inget fast schema som låser oss då denna färd inte handlar om att åka till Abisko tur och retur. Beroende på hur vädret är och vilken aktivitet norrskenet har kan vi tänkas fortsätta förbi Abisko och vidare upp mot gränsen till Norge, allt för att maximera våra chanser att få se ljusfenomenet dansa ovanför bergstopparna.
När du vill stanna för att fota, då stannar vi. Ingen tidspress, inga otåliga medresenärer, alla är där av samma orsak, du har den tid du behöver. Vi är ute för att söka norrskenet, inte för att spara tid.
Ungefär vid 02.30 räknar vi med att vara tillbaka i Kiruna där vi släpper av dig utanför ditt hotell, trött men förhoppningsvis med massor av norrskensupplevelser!