Träna inför Vasaloppet

Är du sugen på att komma igång med skidåkningen så snart som möjligt?
Då är en träningshelg på Camp Ripan en perfekt början!

Här i Kiruna brukar snöflingorna börja dala ner i oktober och redan i november brukar vi kunna åka skidor i fina spår dragna på natursnö! Man kan nog säga att det inte är någon tillfällighet att flera av världens stora skidnationer förlägger sina landslagsläger till Kiruna, och Camp Ripan. Vi är ett familjeägt företag som arbetar för att ge våra gäster det bästa Kiruna har att erbjuda när det gäller värdskap, komfort, mat, dryck, aktiviteter och upplevelser. Vår anläggning ligger ett stenkast från centrum och har naturen runt knuten. Ett mer perfekt läge för hårda träningspass i en trivsam och komfortabel miljö får man leta efter. Vi har gjort i ordning ett paket med boende, mat och spaupplevelse så du i lugn och ro kan fokusera på din träning och få ut så mycket som möjligt av din vistelse hos oss!

Läs mer om vårt träningspaket här!
Paketet gäller från november 2016 till och med april 2017.

 

Camp Ripan är en oas i en expansiv stad

Mixen av människor och kulturer ger också vår anläggning en spännande internationell och chosefri atmosfär. Här kan du, kort och gott, vara dig själv.
Du bor bekvämt i stugor med hög hotellstandard och den egna entrén gör att det nästan är som att komma hem när du sätter nyckel i låset.
I vår restaurang använder vi oss av regionens fantastiska råvaror och lagar till kulinariska måltider inspirerade av den samiska fjällvärlden, det frodiga Tornedalen och Kiruna, en levande stad i ständig förändring.
I vårt Aurora Spa, där också vårt gym finns, får du en spaupplevelse utöver det vanliga. Vi har valt att inte bygga bort vintern, vi har byggt in den! Du rör dig ledigt mellan inne och ute, mellan värme och kyla, mellan snö och vatten, mellan mörker och ljus.
Sist men inte minst så är Kiruna en vinterstad av rang och självklart erbjuder vi, förutom skidåkning, ett stort utbud av olika vinteraktiviteter – skoterturer, samiska aktiviteter, hundspannsturer, älgsafaris, islandshästsridning, besök på ICEHOTEL, stadsguidning och naturligtvis norrskensturer. Och när det gäller det sista så måste vi bara berätta att Camp Ripans läge är som gjort för att se norrskenet ifrån, vill du så behöver du inte gå längre än ut på din egen stugtrapp för att titta på det magiska himlafenomenet.

Välkommen till Camp Ripan och Kiruna – så mycket mer än bara natursnö!