Beer makers dinner

Beer makers dinner med Rasmus Bertholdsson från Gotlands Bryggeri!

När: 11 november 2017
Tid: 18.30
Var: Camp Ripan
Pris: 695 SEK/person

Meny:
Årets Löjrom serveras med blomkål, potatis, brynt smör och lök
– Wisby Klosteröl och Daredevil Bulldog

Renfilé ”Rydberg” ölkokt lök, skogsvamp, senapsgrädde, äggula och pepparrot
– Shogun Bulldog och Sleepy Bulldog Winter Ale

Lättrostade krutonger mjuk pepparkaka med vaniljparfait samt kryddig varm soppa på kråkbär och blåbär
– Valkyrians Välkomst

Mörk chokladtryffel
– Wisby Oaked Porter

Rasmus Bertholdsson har drycken i blodet och har ända sedan 90-talet varit en del av Gotlands restaurangvärld.
När Gotlands Bryggeri satte igång sitt bryggverk för första gången hade han första parkett då hans far var en av de drivande i projektet från starten. Rasmus har sedan dess följt bryggeriet och dess utveckling till var den står idag.
Med sommelierdiplom i ryggen och flera år inom restaurangbranschen som kock och hovmästare, föredragshållare och provningsledare är Rasmus sedan några år tillbaka anställd som Brand Ambassador på Gotlands Bryggeri.

Begränsat antal platser, först till kvarn.
Boka din plats via mail elina@ripan.se

Varmt välkomna till Beer makers dinner!

  • Rasmus Bertholdsson

    Rasmus Bertholdsson